LGS öğrencilerine başarılar

Şimdiye kadar nasıl yaptıysan öyle yap kanka, ben mesela hep Matematik'ten başlarım. Turlama tekniği ile yapabileceğim soruları yapıp Fen'e geçeceğim. Sonra da tekrar Matematik'e dönüp kalan soruları yapacağım.

Ben normalde fenden başlarım hocam ama 2 gün önce matematikten başlamayı denedim çünkü feni çözüp matematiğe geçince matematiği çözmekte zorlanıyordum, yoruluyordum yani. Sanırım LGS'de matematikten başlayacağım. Turlama taktiğini de unutmayacağım 🙂
Evet hocam, dediğiniz en mantıklısı. Bir yıl boyunca denemeleri nasıl çözdüyseniz öyle çözmelisiniz, sonuçta hangi dersten başlamanız gerektiğinizi en iyi siz biliyorsunuz. Şu ana kadar nasıl çözmeye başladıysanız öyle çözmeye başlayın @DARKBOX hocam. Öğretmenlerinizin hangi dersle başlamanız gerektiğiyle ilgili ne dediğini de çok fazla önemsemeyin. Çünkü kendinizi en iyi siz bilirsiniz, o kadar denemeye giren onlar değil sizsiniz. Bu yüzden sınavda hangisinden başlarsanız sizin için daha sağlıklı olur kendiniz düşünüp ona göre bir yol çizmelisiniz. LGS'ye girecek arkadaşlara tekrar başarılar diliyorum.

Matematikten başlayacağım hocam karar verdim çok sağ olun 😍

Ben normalde fenden başlarım hocam ama 2 gün önce matematikten başlamayı denedim çünkü feni çözüp matematiğe geçince matematiği çözmekte zorlanıyordum, yoruluyordum yani. Sanırım LGS'de matematikten başlayacağım. Turlama taktiğini de unutmayacağım 🙂

Matematikten başlayacağım hocam karar verdim çok sağ olun 😍
Beni geçme ya :( :D

Umarım hocam 🙂. Tek dayanağım sözel 😞
Screenshot from 2021-06-05 13-36-45.png
Screenshot from 2021-06-05 13-36-38.png

Bu netler 416 ediyor, yaparsın sen :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı