LGS öğrencisi ders çalışamıyorsa ne yapmalı?

Hocam her sene 8'lere boşluk sağlıyolardı cunku 11 gün devamsızlıga kayıt siliniyor bende simdi seviyorum orayı ama bu sene MEB engellemis sadece cumartesi sabah 9 12 arası cok arayı açmaz diye düşünüyorum.
Pek bir şey olmaz o zaman haftasonu dershaneye gitmiyor musun yani?
Dershane gereksiz sadece dershanelerin denemelerine gir bu arada.

Hocam denemelerde bu şekilde pek iyi görünmüyor her hafta bir tane oluyoruz benim acilen yükseltmem gerek bu netleri ne yapabilirim?

Pek bir şey olmaz o zaman hafta sonu dershaneye gitmiyor musun yani?
Dershane gereksiz sadece dershanelerin denemelerine gir bu arada.

Haftada 4 gün 2 hafta içi 2 sonu her cuma deneme hocam.

Şöyle oluyor CMT 12'de cikiyorum 2'de dershane var 7'de bitiyor pazar 8'dan 12ye kadar.

Aslinda dershanenin yararı oldugunu dusunuyorum anlamadıgım yeri okulda ya da dershanede tekrar goruyorum bana yardimci oluyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    159,1 KB · Görüntüleme: 7
Hocam denemelerde bu şekilde pek iyi görünmüyor her hafta bir tane oluyoruz benim acilen yükseltmem gerek bu netleri ne yapabilirim?

Haftada 4 gün 2 hafta içi 2 sonu her cuma deneme hocam.

Şöyle oluyor CMT 12'de cikiyorum 2'de dershane var 7'de bitiyor pazar 8'dan 12ye kadar.

Aslinda dershanenin yararı oldugunu dusunuyorum anlamadıgım yeri okulda ya da dershanede tekrar goruyorum bana yardimci oluyor.
Tabii ki. Ama deneme deneme üstüne de özel hoca daha mantıklı bana kalırsa. Özel hocayı kendiniz alabilirdiniz. Gene de kötü değil dershaneye katılın

Önem sırası:
Kendi başınıza ders - Deneme- dershane. Zaten kendi başınıza konu anlatımı da yapabilirsiniz bu yüzden dershane biraz para tuzağı dedim. Ama sorun olmaz. LGS 2025 öğrencisiyim bende. Her şey senin çalışmanda bitiyor. Dershane falan boş iş kısaca. Ha dershane üstüne çalışırsan daha da iyi tabii ki.

Anlattım bana telefonu bırakmamı onerdiler bende bıraktım tusluya gectim annem bir ogretmenle konusuyor surekli.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    194,6 KB · Görüntüleme: 6
Dershanede hocalarıma anlamadıgım yerleri soruyorum ve 1E1 ders talep edebiliyiyorum.
Bu arada kütüphaneye gidebilirsiniz. Odaklanamazsanız ama şahsen bana göre o da mantıksız bazen. Evde çalışırsanız daha iyi ortam huzurluysa.

Anlattım bana telefonu bırakmamı onerdiler bende bıraktım tusluya gectim annem bir ogretmenle konusuyor surekli.
İStediğin okulun tam adı nedir?

Odama masa aldım oda zaten kucuk bayağı annemler salonda oluyor televizyon sesi oluyor biraz ama kütüphaneye gidemem cünkü ben geceleyin calisiyorum oglen yemekti dershaneydi zart zurt 8'de anca oturuyorum 12gibi kalkiyorum bu saatlerde disariya salmiyolae beni.

Bu arada kütüphaneye gidebilirsiniz. Odaklanamazsanız ama şahsen bana göre o da mantıksız bazen. Evde çalışırsanız daha iyi ortam huzurluysa.

İstediğin okulun tam adı nedir?

Baykar teknoloji fen lisesi Selçuk bayraktarin okulu 23'te 480puanla almis.

Ailenle ciddi bir şekilde konusman lazım onların bu süreçte yapacağı en iyi şey koçluk yapan birine götürmek ya da rehber olacak birinden yardım almaktır ve ancak düzenli yapılırsa sorunun çözülür.

Odama masa aldım oda zaten kucuk bayağı annemler salonda oluyor televizyon sesi oluyor biraz ama kütüphaneye gidemem cünkü ben geceleyin calisiyorum oglen yemekti dershaneydi zart zurt 8'de anca oturuyorum 12gibi kalkiyorum bu saatlerde disariya salmiyolae beni.

Baykar teknoloji fen lisesi Selçuk bayraktarin okulu 23'te 480puanla almis.
Bornova Anadolu'ya giden ve birsürü fen lisesine giden arkadaşlarım var. Onlar sadece hafta sonu 2-3 saat bakıyordu oyun oynamıyorlardı. Film dizi vb. izliyorlaardı. Sende öyle yapabilirsin hem sıkılmazsın hem oyun oynamazsan mentalinde kötüleşmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı