LGS önemli bir sınav mı?

Yardımcı olan herkese teşekkürler

Sınavın önemli olduğunu biliyorsan ve istekle calisiyosan bu sana yeter, 430 falan alırsın ve Anadolu lisesi gelir, eğer ilçelerde oturuyosan senin için daha zor ilçelerde nitelikli okullar yok,ama merkezdeysen sorun etme yaparsın kolay sınav

Ankara Çankayadayım

Değil kardeşim OBP'en yüksekse çalışmana bile gerek yok hedefin fen lisesi falan değilse çok rahat Anadolu lisesine gidersin.

250 puanla alan Anadolu da var 490la da. Sadece adında Anadolu olması yetmez. Olabildiğince iyisine gitmesi kendisi için en iyisi olur.

Minimum olarak şehrin en iyi meslek lisesine gitmeye çalış. Tabi bölümü olan mesleklerden birine ilgin varsa.

LGS önemli fakat YKS'nin yanında gram önemi kalmıyor. Yapabileceğinin en iyisini dene. Fakat olmazsa da çok takılacak bir sınav değil.

Dostum 2 sene önce sınava bende girdim, bende aynı durumdaydım. Okulumun yaptığı denemeler çok zordu 370-380 civarlarında alıyordum. Fakat LGS'ye girdiğimde fark ettim ki okul denemelerinden kat kat kolay. Düzenli ve öz çalışırsan, ne çalıştığını not alırsan inan bana güzel bir derece yapabilirsin. Okul çevre olarak da çok önemli. Başarılı insanlarla dolu bir insanda inan bana sende rekabete katılıyorsun. Hem okul hem de çevre gerçekten çok önemli. Tavsiyem düzenli ve öz bir şekilde çalışman, makul düzeyde çalışman. Başarılar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…