LGS önemli bir sınav mı?

Kimisi fazla önemsiyor, kimisi hiç önemsemiyor. Ben ortasının olması gerektiğini düşünen taraftanım. 200 300 puan alıp gideceğin bir meslek lisesinde ne sen mutlu olursun ne ailen. Çevren saçma sapan insanlarla dolu olacak, yaşadığın hayattan nefret edeceksin. Mahalle liselerine adımınızı bile atmamalısınız. Bunun için tek çare çalışmak. Tam bir aralık vermem doğru değil ama 400’ü geçmen lazım diyebilirim. Ha diyelim geçemedin bu tabii ki hayatın sonu değil. Önüne bakacaksın.

Kimisi fazla önemsiyor, kimisi hiç önemsemiyor. Ben ortasının olması gerektiğini düşünen taraftanım. 200 300 puan alıp gideceğin bir meslek lisesinde ne sen mutlu olursun ne ailen. Çevren saçma sapan insanlarla dolu olacak, yaşadığın hayattan nefret edeceksin. Mahalle liselerine adımınızı bile atmamalısınız. Bunun için tek çare çalışmak.
Çok haklısınız, ben LGS'ye çalışmayarak hata yaptığım için çok pişmanım.

Kimisi fazla önemsiyor, kimisi hiç önemsemiyor. Ben ortasının olması gerektiğini düşünen taraftanım. 200 300 puan alıp gideceğin bir meslek lisesinde ne sen mutlu olursun ne ailen. Çevren saçma sapan insanlarla dolu olacak, yaşadığın hayattan nefret edeceksin. Mahalle liselerine adımınızı bile atmamalısınız. Bunun için tek çare çalışmak. Tam bir aralık vermem doğru değil ama 400'ü geçmen lazım diyebilirim. Ha diyelim geçemedin bu tabii ki hayatın sonu değil. Önüne bakacaksın.

Haklısınız bende meslege gidiyorum mutlu muyum dersen yani çevre pek iyi değil de bizim okul fazla katı bu bir artı mevzu fazla olmuyor okul içinde ama çevre kötüde artık çoğu lisede böyle

Haklısınız bende meslege gidiyorum mutlu muyum dersen yani çevre pek iyi değil de bizim okul fazla katı bu bir artı mevzu fazla olmuyor okul içinde ama çevre kötüde artık çoğu lisede böyle
Eski fen lisesi mezunu büyüklerimle konuşmuştum. Fen liselerinin eski niteliğini bu dönemde kaybettiğini söylediler ki haklı gibiler. İyi liseyi iyi arkadaş ortamı ve çevre için istiyoruz. Serserilerin arasında okumak var eli yüzü düzgün çocuklar arasında okumak var. Önemli bir ayrım bu.

LGS den hangi liseye gittin?
Fen lisesine.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı