LGS önemli bir sınav mı?

Çok çok kolay emin ol girdiğin zaman sende böyle düşünüceksin ben LGS'ye hiç çalışmadım sınıf OBP mi yüksek tuttum 0 çalışma 0 kitap açmayla 398 aldım.
Ozaman Ben 400+ Alırım gibi düşünüyorum ben çünkü Türkçe Fen gibi dersleri çalışıyorum her gün elimden geldiği kadar

Yanlış anlaşılır diye düzenledim mesajı her seneye göre değişir sen yine de OBP yüksek değilse salma o kadar.

Asıl sınavlar lisede başlıyor zaten sadece fragman :D

Hem evet, hem hayır. Asıl olay lisede başlıyor. Lisede çalışırsan sıkıntı yok. Tabii eğer LGS de kötü yapar ve iyi bir liseye gidemezsen çevren kötü olaacktır. O çevre ile çalışmak zor olacaktır. Olabildiğince çok çalışın ama asla hayatın sonu gibi düşünmeyin.

Merhaba,
Bende geçen sene LGS'ye katıldım. Sınava pek hazırlanmadım (sadece birkaç tane test kitabı bitirdim) şu an mesleki ve teknik Anadolu lisesinde bilişim öğrencisiyim. Okulda her türlü tip var ve bundan memnun değilim, bir-iki tanesi ile sorun yaşadım ve idarelik oldum şu an dilekçe yazılacakmış benim için (kötü çevremden dolayı haklıyken disiplinlik olacağım). LGS sonucun eğitimini değil daha çok çevreyi etkiliyor. Zaten iyi çevren oldu mu eğitimi bir türlü halledersin. Benim tavsiyem benim gibi çalışmamazlık yapma ve en az 420 gibi puanları hedef belirle. İnan bunun meyvelerini ileride toplayacaksın.

Merhaba,
Bende geçen sene LGS'ye katıldım. Sınava pek hazırlanmadım (sadece birkaç tane test kitabı bitirdim) şu an mesleki ve teknik Anadolu lisesinde bilişim öğrencisiyim. Okulda her türlü tip var ve bundan memnun değilim, bir-iki tanesi ile sorun yaşadım ve idarelik oldum şu an dilekçe yazılacakmış benim için (kötü çevremden dolayı haklıyken disiplinlik olacağım). LGS sonucun eğitimini değil daha çok çevreyi etkiliyor. Zaten iyi çevren oldu mu eğitimi bir türlü halledersin. Benim tavsiyem benim gibi çalışmamazlık yapma ve en az 420 gibi puanları hedef belirle. İnan bunun meyvelerini ileride toplayacaksın.

Hangi ildesin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı