LGS örnek soruları gerçek LGS sorularıyla benzer mi?

Ben 2022 de girdim kanka sana bundan biraz bahsedeyim
Öncelikle LGS'de çıkan sorular ile MEB örnek soruları benzerdir ancak orasından burasından değiştirip yapıyorlar.
Ayrıca bazı yayınevleri soruların yüzde 90 aynısını da tutturabiliyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu da bir örneği Tonguç Akademi videoda benzer olan soruları gösteriyor.

MEB'in çıkardığı örnek sorularla gerçek LGS soruları benzer olur mu?
Hocam ben geçen sene girdim bu LGS sınavına. Geçen sene çözdüğüm örnek sorular gayet de kolay geliyordu. Sınava kadar yayınlanan tüm örnek soruları çözdüm. Sınav günü geldi, sorulara baktım örnek sorularla uzaktan yakından hiç bir alakası yoktu. Örnek sorulara değil de çıkmış sorulara baksanız daha iyi olur.

Hocam ben geçen sene girdim bu LGS sınavına. Geçen sene çözdüğüm örnek sorular gayet de kolay geliyordu. Sınava kadar yayınlanan tüm örnek soruları çözdüm. Sınav günü geldi, sorulara baktım örnek sorularla uzaktan yakından hiç bir alakası yoktu. Örnek sorulara değil de çıkmış sorulara baksanız daha iyi olur.
Aynen öyle hocam örnek sorular ile pekte alakası yok ama çıkmış sorular çok benzer oluyor çıkmış sorulara bakarsanız daha fazla faydası olacaktır ama yine de örnek soruları bir köşeye atmayın illa ki faydası dokunacaktır

Aynen öyle hocam örnek sorular ile pekte alakası yok ama çıkmış sorular çok benzer oluyor çıkmış sorulara bakarsanız daha fazla faydası olacaktır ama yine de örnek soruları bir köşeye atmayın illa ki faydası dokunacaktır
Hocam 2024 MEB örnek sorularına ve LGS 2024'e baktım birkaç soru benzeri çıkmış.

Dediğim gibi hocam zaten alakasız demiyorum örnek sorulara da bakın faydalı olacaktır ama çıkmış sorulara bakarsanız MEB'in soru sorma mantığını daha rahat çözebilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı