LGS optiğe imza atmayı unutmak sorun çıkarır mı?

935398

Femtopat
Merhaba. LGS'de sözel ve sayısal optikte kitapçığı doğru kodladım diye bir bölüm vardı sözelinkini kesin imzaladım ama sayısalı hiç hatırlamıyorum büyük ihtimal imzalamadım heyecandan. Sınavım iptal olur mu? Korkuyorum bayağı, çünkü çok iyi yapmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Merhaba. LGS'de sözel ve sayısal optikte kitapçığı doğru kodladım diye bir bölüm vardı sözelinkini kesin imzaladım ama sayısalı hiç hatırlamıyorum büyük ihtimal imzalamadım heyecandan. Sınavım iptal olur mu? Korkuyorum bayağı, çünkü çok iyi yapmıştım.
Sözel geçer sayısal boş sayılır tahminimce.

Bir problem olmuyor. Aynısını YKS'de de unutanlar oldu.

Hocam merak etmeyin, imza atmayı unuttuğunuz için sınavınız hemen iptal olmaz. Böyle durumlarda okul veya sınav yetkilileri genellikle yardımcı oluyor, durumu anlattığınızda çözüm bulunur. Sınav sonuçları açıklandığında eğer bir sorun olursa mutlaka size bilgi verirler. Şimdilik çok fazla endişelenmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı