LGS puan yetmeyen yere yerleşilebilir mi?

Ama işte kimse yerleşmedi.12 tane boş kontrenjan kaldı.Kimse girmiyor ben yazsam girermiyim ki
Kanka anlatamıyorum sanırsam
12 tane boş kontejyan var evet, eğer okula kimse nakil aldırmaz ise sen girersin, eğer okula senin puanından düşük kişiler nakil aldırırsa sen öne geçiceğinden dolayı sen girersin
eğer senin puanından daha fazla alan 12 kişi nakil aldırırsa onlar girer sen giremessin.

Hocam peki emsal puan nedir? Baktım da 10.sınif emsal puan yazıyor.

Kanka anlatamıyorum sanırsam.
12 tane boş kontejyan var evet, eğer okula kimse nakil aldırmaz ise sen girersin, eğer okula senin puanından düşük kişiler nakil aldırırsa sen öne geçiceğinden dolayı sen girersin.
Eğer senin puanından daha fazla alan 12 kişi nakil aldırırsa onlar girer sen giremessin.

Yok hocam öyle bir şey, benim 1 puan fark olmasına rağmen ve 3 4 tane boş yer olmasına rağmen sistemden nakil yapmak istediğimizde puanınızın yetmediği yere nakil yapamazsınız gibi bir uyarı veriyordu.

Kanka anlatamıyorum sanırsam
12 tane boş kontejyan var evet, eğer okula kimse nakil aldırmaz ise sen girersin, eğer okula senin puanından düşük kişiler nakil aldırırsa sen öne geçiceğinden dolayı sen girersin
eğer senin puanından daha fazla alan 12 kişi nakil aldırırsa onlar girer sen giremessin.
Yani ben bu liseye yerlesemem

Kanka sen bu akılla meslek lisesine zor girersin, 2 kere anlattım üstüne internettede bilgiler var hala niye anlamıyorsun
Yaw anladım anladım hatta ben biliyordum az çok ama bi konu açıp diyim dedim.Cok bi bilgim yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı