Çözüldü LGS puan yetmezse OBP ile liseye gidilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Şimdi şöyle, bazı liseler LGS puanıyla alır, bazıları direkt OBP ile alır. LGS puanı ile alan liseye OBP'niz ile giremezsiniz. Aynı şekilde OBP ile alan liseye LGS puanı ile giremezsiniz.

Yani okulun hangi puan türüyle aldığına göre değişiyor. Bazı meslek liseleri bile LGS puanıyla alabiliyor misal.
Şimdi şöyle, bazı liseler LGS puanıyla alır, bazıları direkt OBP ile alır. LGS puanı ile alan liseye OBP'niz ile giremezsiniz. Aynı şekilde OBP ile alan liseye LGS puanı ile giremezsiniz.

Yani okulun hangi puan türüyle aldığına göre değişiyor. Bazı meslek liseleri bile LGS puanıyla alabiliyor misal.

Çözüm

Yani okulun hangi puan türüyle aldığına göre değişiyor. Bazı meslek liseleri bile LGS puanıyla alabiliyor

Benim şu anda daha yarı dönemdeyiz benim OBP puanım 86.5 ama gitceğim okul 83 OBP giriliyor yakinliği ise 4km alır mı sizce yani LGS çalışayım mi yoksa OBP yuksetmek için kendimi sınavlara mi odaklayim buna karar veremedim sezin düşünceniz ne olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı