LGS puanı çok düşük

Zaten LGS'ye niye çalışacaksın ki? Altı üstü bir lise üniversite değil ki. Her lisede kavga var, her lisede sigara içen tipler var yani bence LGS'ye çalışmaya gerek yok.

Her lise de kavga mı? Bence yanlış. Sigara belki neyse ama kavga bizim okulda bile 4 yılda bir kere duydum be. Onu da kaçırdım.

Hayır en az 6 ay orada olman gerekiyordu eskiden.

Nasıl eskiden ya ben ilk LGS'ye girdim zaten. Bilmiyorum yani bana verilen bilgileri müdür verdi zor değil dedi sen iste yeter, yapanlar da duydum. Ya en kötü işte akrabana verirsin adresi onlarda onaylar hiç 6 ay karıştırmazsın.

Benim kafam rahat geçen sene girdim çok aşırı çalışmadım fakat 0.70 e girdim. Anlamıyorum sınav zordu diye ağlayanları (sözel kısım için) ufak mantıkla 30 net yapılır en az BENCE .

Benim kafam rahat geçen sene girdim çok aşırı çalışmadım fakat 0.70'e girdim. Anlamıyorum sınav zordu diye ağlayanları (sözel kısım için) ufak mantıkla 30 net yapılır en az bence.

Ya ben LGS de zorlanmadım sen beni yanlış anladın. Bizim burada bize en yakın ve teog puanı en yüksek lise o zamanlar OBP'ye döndü. Benim de istediğim lise oydu ama çıkmadı benim adresime. Ortalamam da yüksekti yani burda ilk %0.5 dilimlere girmeyeceksen yani fen lisesine LGS çok önemli değil, daha çok ortalama önemli, o yüzden buradaki okulların ortalama puanı 98 gibi aşırı yüksek puanlarda. Konuyu açan arkadaş zorlandı, bende ondan dedim ortalaması iyiyse adresi sorun etmesin kolay diye. Şansıma bir de o okula tanıdığım atandı.

Son düzenleme:
Bir şey demiyorum artık. Gerçekleri kaldıramayan arkadaşlar mesajıma ne kadar emoji varsa basmışlar. Bu sınavı her düzgün çalışan kazansaydı sadece %10'luk dilimdekiler iyi okul kazanmazdı. Gerçekten 1 milyondan fazla kişinin sadece ama sadece %10'u mu çalıştı? Güldürmeyin beni. Çalışmak önemli ama zeka sınav anındaki öz kontrol çalışmaktan çok daha baskın. Tüm yıl yatan arkadaşlarım çalışmamaya göre gayet iyi puanlar aldılar. Sınav çalışanı değil dediğim diğer özelikleri seçiyor. Dediklerim yanlışsa kızgın ya da hahaha atıp kaçmayın düzgünce konuşalım ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…