LGS senesinde oyun oynanır mı?

Bu sene LGS'ye gireceğim. Oyunlardan uzak durmam lazım ama çok oyun oynamak istiyorum. Daha önce bu kadar istemiyordum. Unut derseniz olmuyor, unutamıyorum. Ne yapmalıyım?
Ben haftasonları oynardım hafta içi başlangıçta 250 sonrasında 400 civarı çözdüm istediğim yeri tutturdum düzenli tekrar ve soru çözümü yaptığın sürece keyfince takıl.

Bu sene LGS'ye gireceğim. Oyunlardan uzak durmam lazım ama çok oyun oynamak istiyorum. Daha önce bu kadar istemiyordum. Unut derseniz olmuyor, unutamıyorum. Ne yapmalıyım?
düzenli şekilde oynayabilirsin ben bir engel göremiyorum. zaten liseye geçtikten sonra lgs'nin ne kadar boş ve gereksiz olduğunu anlayacaksın, burada demek istediğim şey lgs'ye hiç çalışma boş ver değil ha ama bu kadarda kasmaya gerek yok. arkadaşlarınla takıl, eğlen, anılar biriktir ve zevkine bak. şimdiden başarılar

Hem de bal gibi oynanır. Günde 1 saat oynasan zarar gelmez. Ben günde 2-3 saat oynuyordum (şimdi kötü örnek olacağım ama neyse :D) Her gün oynuyordum. Rahatlatıyor.

Düzenli şekilde oynayabilirsin ben bir engel göremiyorum. Zaten liseye geçtikten sonra LGS'nin ne kadar boş ve gereksiz olduğunu anlayacaksın, burada demek istediğim şey LGS'ye hiç çalışma boş ver değil ha ama bu kadar da kasmaya gerek yok. Arkadaşlarınla takıl, eğlen, anılar biriktir ve zevkine bak. Şimdiden başarılar.

Teşekkürler.

Böyle gereksiz laflara aldırış etmeyin. LGS'ye hazırlanırken oyun oynayabilrisiniz fakat kendinizi sınırlandırmalısınız. 1 saat oyun oynayacağım dediyseniz 1 saatte bitmeli.
Merak etmeyin böyle gereksiz, insandaki ümidi bile yitiren eyleri takmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı