Hocam hedefi ne acaba? Benim yüzdelik dilimin %0.35'ti mesela günlük 3.5 saate kadar çalışıyordum en başından beri. 2 ay kala başlayarak bir şeyler yapmak zor.
Benim önerim 2 ay kaldığı için sadece deneme çözmesi.
Ortalama bir liseye çok rahat gider konu eksiği yoksa bence de.Ortalama bir Anadolu lisesi ya da çok çalışırsa fen lisesi falan yapabilir tabii sizinki gibi çok yüksek yapması imkansız bu 2 ayda.
Hocam bir de kardeşim hiç çalışmadı dediniz, konu eksiği var mı, varsa iş çok vasat.
Doğru onu unuttuk, sadece ilk dönem çıkacağı için baya bi soru çözmesi lazım çünkü konu az olduğundan çok çeşitli ve nispeten daha zor sorular olur.Hocam bu sene sadece ilk dönem çıkacak büyük ihtimal yoktur konu eksiği varsa toparlar ama çok geriye düşürür onu.
Hocam bu sene sadece ilk dönem çıkacak büyük ihtimal yoktur konu eksiği varsa toparlar ama çok geriye düşürür onu.
Hocam sınava 2 ay kalmış kitap okuyacağına paragraf çözebilir daha iyidir, LGS'den sonra her gün düzenli olarak kitap okumya başlarsa üniversite sınavı için iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.