LGS sınavınız nasıl geçti?

Vallaha denemelerden daha kolay geçti desem yalan olmaz. Sayısalda ben sayısala girmedim onun yerine tam tersi oldu (ne demek istediğimi anladınız siz) ama sözelde gayet iyiydi İngilizce'yi 5-6 dakikada Full çözdüm zaten.

Hocam benim üzüldüğüm şey emek verip karşılığını alamamak denemelerden 400 altında almıyordum burada geldim LGS bana son darbeyi vurdu.

Bilgisayar alanında gelişmek için meslek lisesi uygun mudur?
Bence evet. Önce Python öğrettiler bize hocalarımız, şu anda ise C# ve MySQL öğreniyorum. Seneye ise After Effects ve web programlama öğreneceğiz.

Hocam benim üzüldüğüm şey emek verip karşılığını alamamak denemelerden 400 altında almıyordum burada geldim LGS bana son darbeyi vurdu.
Sağlık olsun elinizden geleni yaptıysanız ne âlâ.

Bence evet. Önce Python öğrettiler bize hocalarımız, şu anda ise C# ve MySQL öğreniyorum. Seneye ise After Effects ve web programlama öğreneceğiz.

Sağlık olsun elinizden geleni yaptıysanız ne âlâ.

Ben sanıyordum RAM tak çıkar, bak bu kasanın içi dışı falan. Bunlar her teknik lisede olan şeyler mi? Bir de teknikler kendi aralarında ayrılıyor ve sen hangisine gidiyorsun.

Ben sanıyordum RAM tak çıkar, bak bu kasanın içi dışı falan. Bunlar her teknik lisede olan şeyler mi? Bir de teknikler kendi aralarında ayrılıyor ve sen hangisine gidiyorsun.
Ben mesleki ve teknik lisesine gidiyorum. 9. sınıfta size bilgisayar donamını öğretiyorlar. Ben o aşamayı geçtim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı