LGS son 1 ay kazanılır mı?

Tatiarkkk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, LGS öğrencisiyim. Son 1 ay kala 400 veya üstü yapabilir miyim? Denemelerde ortalama netlerim böyle.
Türkçe 15 5
İnkılap 10 0
Din 9 1 - 10 0
İngilizce 8 2
Fen 13 7
Matematik 7 4
Şunu da belirteyim neredeyse hiç çalışmadım çalışma programı öneriniz varsa söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fen ve matematik konularında eksiklerin çok mu?

Merhaba, LGS öğrencisiyim. Son 1 ay kala 400 veya üstü yapabilir miyim? Denemelerde ortalama netlerim böyle.
Türkçe 15 5
İnkılap 10 0
Din 9 1 - 10 0
İngilizce 8 2
Fen 13 7
Matematik 7 4
Şunu da belirteyim neredeyse hiç çalışmadım çalışma programı öneriniz varsa söyler misiniz?

30 puan arttırırsın çalışırsan her gün 2 genel deneme 20 paragraf çöz 200 soru adamakıllı çözersen 450 alabilirsin.

Matematik de yanlış yaptığın konulara çalışarak o soruları da nete çevirebilirsin. Bu Fen dersi içinde geçerli. Ve kitap okumayı ihmal etme. Anlama ve hızlı okuma, düşünme becerini arttırır. Programını ise yaşantına göre senin hazırlaman daha doğru olur. Başarılar dilerim.

Vallahi su kısa zamanda sadece matematik ve paragraf çözmelisin. Kitap okuman belki iyi olabilir. Ben geçen sene girdim kitap neredeyse hiç okumadım ama %0.38(481 puan)
Yaptım. Ama yine de sen bilirsin.

Tebrik ederim hocam ben de bu sene gireceğim hedef sizle aynı 0.40 la geçen sene aldı Osman ulubaş Kayseri fen lisesi orayı istiyorum.

Aslında 1.dönemden matematikte karekök harici yok fendede eksiğim yok.
O zaman eksiklerini tamamlayıp deneme çöz. En mantıklısı bu. Konu ve soru bankalarıyla zaman kaybetme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı