LGS sonrası okul seçimi

kayzon

Femtopat
Daha fazla  
İlk öncelikle bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bir tane soruyu yanıtlasanız bile benim için çok güzel olur.
1- LGS'ye kayıt oldum ama girmesem sorun olur mu?
2- Şu an İstanbul'da yaşıyorum ama yazın Kocaeli'ne taşınacağım, okul seçimimi nasıl yapacağım?
3- OBP ile bir liseye girmeyi planlıyorum ve LGS'ye giresim pek yok. Hem 1 saat yürüme mesafeli bir okula vermiş sizce girmeme değer mi?
4- Benim okulumda devamsızlık sınırı 20 gün ama benimki 20,5 oldu kalır mıyım? Ve devamsızlığım okul seçimimi yaparken etkiler mi?
Sorularım bu kadardı yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk öncelikle bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bir tane soruyu yanıtlasanız bile benim için çok güzel olur.
1- LGS'ye kayıt oldum ama girmesem sorun olur mu?
2- şu an İstanbul'da yaşıyorum ama yazın Kocaeli'ne taşınacağım, okul seçimimi nasıl yapacağım?
3- OBP ile bir liseye girmeyi planlıyorum ve LGS'ye giresim pek yok. Hem 1 saat yürüme mesafeli bir okula vermiş sizce girmeme değer mi?
4- benim okulumda devamsızlık sınırı 20 gün ama benimki 20,5 oldu kalır mıyım? Ve devamsızlığım okul seçimimi yaparken etkiler mi?
Sorularım bu kadardı yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

OBP ile liseye gideceksenmin 96 97 olması lazım OBP'si 90 ile alan liselerin ortamı çok da iyi değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı