Ne olduğunu yukarıda açıkladım. Kimliğimi veya yaşımı gösteren bir belgeyi burada paylaşamaycağım içni diye başlayan cümle ama okuduğunuzu da anlamıyorsunuz gördüğüm kadarı ile.Bu tehdit değil de nedir?
Mesajların silinmesi bir şey değiştirmeyecek o şahıs için. Yarın öbür gün başkalarına da böyle söylemlerde bulunacak.Tamam arkadaşlar konuyu kapatın, rapor ettim mesajları. Kavgaya ait tüm mesajların silinmesi için. Umarım siz de küçükse salaktır anlayışından kurtulursunuz.
Hala cümleleri çarpıtmaya devam ediyorsunuz. Salak vb diyerek sürekli hakaret içerikli cümleler paylaşan sizsiniz. Hiç bir cümlemde bunu demedim sadece forumun yaş kitlesi küçük onlara uygun içeriklerde olsun dedim. İnsanları düşünmekte suç !Tamam arkadaşlar konuyu kapatın, rapor ettim mesajları. Kavgaya ait tüm mesajların silinmesi için. Umarım siz de küçükse salaktır anlayışından kurtulursunuz.
Atsınlar o zaman söyleyin banlasınlar beni.Mesajların silinmesi bir şey değiştirmeyecek o şahıs için. Yarın öbür gün başkalarına da böyle söylemlerde bulunacak.
Hakaret ettiği yeri alıntılayabilir misiniz?Hala cümleleri çarpıtmaya devam ediyorsunuz. Salak vb diyerek sürekli hakaret içerikli cümleler paylaşan sizsiniz. Hiç bir cümlemde bunu demedim sadece forumun yaş kitlesi küçük onlara uygun içeriklerde olsun dedim. İnsanları düşünmekte suç !
Umut vaadetmeyi bu foruma göre belirliyorsunuzAtsınlar o zaman söyleyin banlasınlar beni.Attıktan sonra da ikimizinde tüm mesajlarını (bu konu için değil şimdiye kadar forumda attığımız tüm mesajları) incelesinler hangimiz daha faydalıyız bakalım.
" Umarım siz de küçükse salaktır anlayışından kurtulursunuz. " cümlesinde küçükse salaktır kısmından bahsettim ama siz onu da anlamadınız sanırım. Hemen anlatayım; Böyle bir düşünce de olmadığımı bu cümleyi yazarak aslında kendinin hakarette bulunduğundan bahsettim. Anladınız mı?Salak dediği yeri alıntılayabilir misiniz?
Bordo klavyeli seni.
Orada size hakaret etmemiş, sizin anlayışınızın küçükleri küçümsemekten ibaret olduğundan bahsetmiş." Umarım siz de küçükse salaktır anlayışından kurtulursunuz. " cümlesinde küçükse salaktır kısmından bahsettim ama siz onu da anlamadınız sanırım. Hemen anlatayım; Böyle bir düşünce de olmadığımı bu cümleyi yazarak aslında kendinin hakarette bulunduğundan bahsettim. Anladınız mı?
Vermeyin bence de verdikçe daha da batıyorsunuz çünkü. "Hala cümleleri çarpıtmaya devam ediyorsunuz. Salak vb diyerek sürekli hakaret içerikli cümleler paylaşan sizsiniz. " dedim zaten bana hakaret ediyorsunuz demedim. HAKARET İÇERİKLİ CÜMLE dedim. Dediğim gibi (bak bunu dedim) bence de cevap vermeyin bana verdikçe batıyorsunuz.Orada size hakaret etmemiş, sizin anlayışınızın küçükleri küçümsemekten ibaret olduğundan bahsetmiş.
Mesaj kasmak için yazıyorsun resmen, artık yazsan da cevap vermeyeceğim. Yetkililer görünce gerekeni yapar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.