LGS stres yapmaya değer mi?

sorupat

Zeptopat
Daha fazla  
LGS 2026 öğrencisiyim. 11 ay sonra LGS'ye gireceğim şimdiden yaz kursuna gidiyorum ama içimde yapamayacağıma dair kötü bir his var. LGS stres yapmaya değer mi?

LGS 2026 öğrencisiyim. 11 ay sonra LGS'ye gireceğim şimdiden yaz kursuna gidiyorum ama içimde yapamayacağıma dair kötü bir his var. LGS stres yapmaya değer mi?

Stres yaparsan başarılı olma ihtimalin düşer. Sakin ol yeter. Bu sene girdim ve sözelde stres yaptığım için sözelim sayısala göre biraz daha kötü geldi.

Hocam stres yapmaya değer mi değmez mi konusu biraz değişik ama daha 11 ay gibi bir süre varken bu tarz şeyler düşünmeyin siz çalışmanıza devam edin.

Değer tabi ki. En iyi 10 liseden birine giden ile gitmeyen arasında çok fark olacak. İstisna olur ama genel profil bu şekilde. Sonradan kendini kötü bir ortamdan sıyırmaya çalışmak yerine oturup adamakıllı derslerine çalışıp liseden itibaren elit öğrenciler arasında eğitim almak çok daha değerli.

Ben Okul açıldığından beri çalıştım LGS'ye en az 1 saat en fazla 4 saat ortalama 2-4 arası değişiyordu çalışma saatim LGS'ye 1 hafta kala deneme çözdüm iki kez LGS saatinde kalkıp LGS saatinde bitirip sınava girdim hiç stres ve heyecan yapmadım sınavım kötü geçti Zor'du zaten biraz stres yaptım ama babama açıkladım anlayışla karşıladı OBP ile Allah'ın izni ile inşallah iyi bir Anadolu lisesine giderim, çok stres etme sakin kafa ile çalış başarılar diliyorum canım.

Değmez tabii ki rezil bir lisede okusan bile kendini dışarıdan çok rahat geliştirip iyi bir kariyer yolu çizersin.
Rezil bir lisede öğretmenler genelde öğrencileri umursamaz.Ayrıca kötü öğrenciler olacağı için ortamdan dolayı çalışmayadabilir,LGS önemsiz bir sınav değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı