LGS stresiyle nasıl başa çıkılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar 2025'te LGS'ye gireceğim ve şimdiden stres yapmaya başladım. Bugün özellikle matematik soruları çözmeye çalıştım, ağlayacak seviyeye geldim. Soru çözmeye çalıştığımda ise bazen soruları yanlış okuyorum. Bu zamana kadar sadece konulara çalıştım, çok az soru çözdüm. Yavaştan umudumu kesmeye başladım. Türkçeden ve dinden yorum sorularında kafam karışıyor. İnkılaptan sorunum yok. Fenden de çok zor soruları yapamıyorum. Matematikten de anca 20 sorudan 6-7 doğru yapacağımı düşünüyorum. Hedefim ilk başta 426'ydı fakat şimdiden yapacağımdan umudum kesildi. Yazılılarım iyi geçti. Tavsiyeniz nedir?

Son düzenleme:
Merak etme, 8. sınıfın başında denemelerde 10 net falan yapıyordum, sene sonu %0.2'lik dilime girdim. Eğer konuları dinlersen, paragraf çözersen, çıkmış sorulara bakarsan ve yeni nesil soru mantığını kavrarsan önünde hiçbir engel olmaz.

Arkadaşlar 2025'te LGS'ye gireceğim ve şimdiden stres yapmaya başladım. Bugün özellikle matematik soruları çözmeye çalıştım, ağlayacak seviyeye geldim. Soru çözmeye çalıştığımda ise bazen soruları yanlış okuyorum. Bu zamana kadar sadece konulara çalıştım, çok az soru çözdüm. Yavaştan umudumu kesmeye başladım. Türkçeden ve dinden yorum sorularında kafam karışıyor. İnkılaptan sorunum yok. Fenden de çok zor soruları yapamıyorum. Matematikten de anca 20 sorudan 6-7 doğru yapacağımı düşünüyorum. Hedefim ilk başta 426'ydı fakat şimdiden yapacağımdan umudum kesildi. Tavsiyeniz nedir?

Psikoloğa gitmek, sırf bu sebepten lgsde denemelerden çok daha düşük aldım

Arkadaşlar 2025'te LGS'ye gireceğim ve şimdiden stres yapmaya başladım. Bugün özellikle matematik soruları çözmeye çalıştım, ağlayacak seviyeye geldim. Soru çözmeye çalıştığımda ise bazen soruları yanlış okuyorum. Bu zamana kadar sadece konulara çalıştım, çok az soru çözdüm. Yavaştan umudumu kesmeye başladım. Türkçeden ve dinden yorum sorularında kafam karışıyor. İnkılaptan sorunum yok. Fenden de çok zor soruları yapamıyorum. Matematikten de anca 20 sorudan 6-7 doğru yapacağımı düşünüyorum. Hedefim ilk başta 426'ydı fakat şimdiden yapacağımdan umudum kesildi. Tavsiyeniz nedir?
hocam daha ocağa gelmedik stres yapacaksanız ocakta yapmaya başlayın şuan 6 7 net çok iyi matematik için çalışılırsa 10a çıkarılabilir

Merak etme, 8. sınıfın başında denemelerde 10 net falan yapıyordum, sene sonu %0.2'lik dilime girdim. Eğer konuları dinlersen, paragraf çözersen, çıkmış sorulara bakarsan ve yeni nesil soru mantığını kavrarsan önünde hiçbir engel olmaz.
Serdar reis Dopping hazfıza Türkiye birincisiymiş haberimiz yok

Rahatta kal adamakıllı çalışırsan yaparsın. Sandığından daha kolay gelecek sına ve emin ol. Paragraf ve matematiğe ağırlık ver.

Psikoloğa gitmek, sırf bu sebepten lgsde denemelerden çok daha düşük aldım
hocam daha ocağa gelmedik stres yapacaksanız ocakta yapmaya başlayın şuan 6 7 net çok iyi matematik için çalışılırsa 10a çıkarılabilir
Aslında LGS matematik düzenli çalışılırsa bayağı kolay benim Türkçe kötüydü iyi olsaydı TR'nin iyi liselerine gidebilirdim.
İnternetten 8.sınıfın bütün konuları olduğu deneme çözmüştüm. İlk 2-3 üniteden oluşan deneme bulamamıştım. Türkçeden 13D İnkılaptan 9D Dinden 7D İngilizceden 5D yapmıştım. Sorular LGS'den biraz daha kolay gibiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı