- Makaleler
- 1
Ben sayısal hariç diğerlerinde sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum ama sayısalda sadece matematik sıkıntı fen yapılır yani kolay ders bence.
Günlük 2 tane genel deneme çözüyorum. Yani 180 soru. Bunların yanında 40 türkçe 40 matematik 40 fen çözüyorum. Denemelerde ortalama sözelden 3-5 arası yanlış sayısaldan da 6 boş 3 yanlış falan çıkıyor.Fazla abartiliyor soru zorlugu, ornek sorular baz alinarak hazirlandigi belliydi. Zor olduysa, herkese zor oldu dert etmemek lazim. Tavsiye olarak:
Gazetelerde cikan denemeleri cozebilirsin.Son hafta guzel bir yayinciligin 5'li veya 7'li denemesini alip bitir.
Hangi yayının denemelerini çözüyorsunuz?Geçen seneki sorulardan daha zor gelmesinSene başından beri dengeli çalışıyorum. Matematikte 16-17 net arası gidip geliyorum. Diğer derslerden sıkıntı yok. Umarım denemelerdeki performanslarımızı sınava yansıtabiliriz. Allah herkese başarı nasip etsin. Hedefim 460-470 arası.
Savaşa girmişim almanya da yim nazi askeriyim adolf hitler ile omuz omuza çatışıyorum ordular cadden hızlıca geçiyor efsane..
Okyanus, Nar Test, Arı Yayınları denemelerini çözüyorum öncelikle. Siz neler önerirsiniz?Günlük 2 tane genel deneme çözüyorum. Yani 180 soru. Bunların yanında 40 türkçe 40 matematik 40 fen çözüyorum. Denemelerde ortalama sözelden 3-5 arası yanlış sayısaldan da 6 boş 3 yanlış falan çıkıyor.
Hangi yayının denemelerini çözüyorsunuz?
Son hafta okyanus cozmustum, guzeldi. Ari'nin zorluk seviyeliydi sanki denemeleri, Nar hic gormedim. Okyanus ve Tudem guzeldir. Tudem'in test kitaplarinin arkasinda da var denemeleri.Okyanus, Nar Test, Arı Yayınları denemelerini çözüyorum öncelikle. Siz neler önerirsiniz?
Başarı karması kitabını ve matematik için Matsev öneririm.Okyanus, Nar Test, Arı Yayınları denemelerini çözüyorum öncelikle. Siz neler önerirsiniz?
Son hafta okyanus cozmustum, guzeldi. Ari'nin zorluk seviyeliydi sanki denemeleri, Nar hic gormedim. Okyanus ve Tudem guzeldir. Tudem'in test kitaplarinin arkasinda da var denemeleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.