LGS yaklaşıyor

Fazla abartiliyor soru zorlugu, ornek sorular baz alinarak hazirlandigi belliydi. Zor olduysa, herkese zor oldu dert etmemek lazim. Tavsiye olarak:
Gazetelerde cikan denemeleri cozebilirsin.Son hafta guzel bir yayinciligin 5'li veya 7'li denemesini alip bitir.

Geçen seneki sorulardan daha zor gelmesin:DMatematikte 16-17 net arası gidip geliyorum. Diğer derslerden sıkıntı yok. Umarım denemelerdeki performanslarımızı sınava yansıtabiliriz. Allah herkese başarı nasip etsin. Hedefim 460-470 arası.

Son düzenleme:
Fazla abartiliyor soru zorlugu, ornek sorular baz alinarak hazirlandigi belliydi. Zor olduysa, herkese zor oldu dert etmemek lazim. Tavsiye olarak:
Gazetelerde cikan denemeleri cozebilirsin.Son hafta guzel bir yayinciligin 5'li veya 7'li denemesini alip bitir.
Günlük 2 tane genel deneme çözüyorum. Yani 180 soru. Bunların yanında 40 türkçe 40 matematik 40 fen çözüyorum. Denemelerde ortalama sözelden 3-5 arası yanlış sayısaldan da 6 boş 3 yanlış falan çıkıyor.
Geçen seneki sorulardan daha zor gelmesin:D Sene başından beri dengeli çalışıyorum. Matematikte 16-17 net arası gidip geliyorum. Diğer derslerden sıkıntı yok. Umarım denemelerdeki performanslarımızı sınava yansıtabiliriz. Allah herkese başarı nasip etsin. Hedefim 460-470 arası.
Hangi yayının denemelerini çözüyorsunuz?

Savaşa girmişim almanya da yim nazi askeriyim adolf hitler ile omuz omuza çatışıyorum ordular cadden hızlıca geçiyor efsane..
Günlük 2 tane genel deneme çözüyorum. Yani 180 soru. Bunların yanında 40 türkçe 40 matematik 40 fen çözüyorum. Denemelerde ortalama sözelden 3-5 arası yanlış sayısaldan da 6 boş 3 yanlış falan çıkıyor.

Hangi yayının denemelerini çözüyorsunuz?
Okyanus, Nar Test, Arı Yayınları denemelerini çözüyorum öncelikle. Siz neler önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı