LGS yetişir mi?

OBP artırınca da mı girmiyor o liseye hocam. OBP arttırmayı deneyin.

Ailen kaldırsın derim ben. Bir süre zorlanırsın ama yapacak bir şey yok sınav senesi fedakarlık gerektiriyor. En temiz yöntem bu, bilgisayar kalkacak kendi masanda oturup sorunu çözeceksin konunu çalışacaksın.

Soru çözmeden pratik yapsa ne anlam eder. LGS'de soru soruyorlar.

Hocam çok fazla değil mi 450 falan

Manisa'da yaşıyorum düzgün insan olduğu pek söylenemez bu yüzden nitelikli Anadolu liseleri yüksek puanlı.

Ben İzmir'de oturuyorum burada lise çok seç beğen al

Bu arada netlerine kötü demem ben sınava nereden baksan 4-4.5 ay var yükselir rahat bir şekilde. Sistemini oturtmalisin ama.

Manisa'da yaşıyorum düzgün insan olduğu pek söylenemez bu yüzden nitelikli Anadolu liseleri yüksek puanlı.
İzmirde kaldırım taşından çok lise var.

Bu arada netlerine kötü demem ben sınava nereden baksan 4-4.5 ay var yükselir rahat bir şekilde. Sistemini oturtmalisin ama.

Sınava 5ay 25 gün var hocam.

İzmir'de kaldırım taşından çok lise var.

Belki bir şans iyi bir puan çıkarırsam Manisa'dan arkadaşımda giderse onunda hedefi orası Bornova Anadolu lisesi'ne de girebilirim ama pek düşünmüyorum.
Çok şanslısınız hocam burada adımımı atsam keko var.

15 Haziran'a 5 aydan az var hocam. Zaman hızlı geçiyor sanırım biraz.

Daha dün kasım'dı hocam benim için.

Sıkıntı yaratmayacaksa İzmir'de oku liseyi kesinlikle.

Hocam pek kaldırabileceğimi düşünemiyorum.

15 Haziran’a 5 aydan az var hocam. Zaman hızlı geçiyor sanırım biraz.
https://www.bing.com/search?pglt=24...AQg1OTk1ajBqMagCALACAA&FORM=ANNTA1&PC=EDGEDSE saniye kısmına baktıkça kalbimin atış hızı artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…