LGS'de fen lisesi nasıl kazanılır?

Eğer yoğun bir çalışmaya ayak uyduramayacaksan boşuna fen lisesine gelme.
Ben de İmam Hatip kazanmış biri olarak söylüyorum yoğun çalışma temposuna ayak uyduramayan kişinin İmam Hatipte de yeri yok. Bol bol ezber yapmak gerekiyor. Şu ana kadar gittiğim bütün Kur-an kurslarında en fazla sure bilen kişilerden biriydim şu an en az 20 tane sure ezberlemem gerekiyor.

Kaardeşim böyle gidersin Ankara feni kazanırsın sakın bu düzenini bozma.

Hocam matematik önemli ona çalışın bol bol ama bence siz soru sayısını 300 yapabilirsiniz bol bol kitap okuyun ve paragraf test çözün. Paragraf test çok işe yarıyor biz öğretmen tavsiyesiyle hız yayınları almıştık. Ben çok memnunum

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. Rahatladım.

Ben de Hız Yayınlarının bazı kitaplarını aldım resmen devrim yarattı bende. Kesinlikle tavsiye ederim. Paragraf olarak da bende Karekök var.

Dostum sınava kadar sıkı tut ve sınava girerken hiçbir eksiğin olmamalı. Çeşit çeşit kaynak çözmen lazım, çünkü geçen sene sınava girdiğimde çoğu insan MEB örnek sorular gibi sormadı dedi ancak bana çok kaynak çözmenin avantajıyla sorular yabancı gelmedi.
Puanım. 483.

Bizden bir halt olmaz. Çalışmak ile her şey oluyorsa vay bu ülkenin haline.

Burada Almanya'ya gitmek istemediğiniz mi yazıyor ben mi yanlış okudum?
Hocam bence arkadaş arkadaş çevresi gideceği için üzülüyor yani para önemli ama arkadaşlarını bence çok özler

Hangi fen lisesi farklı sıralamalarda bir sürü fen lisesi var. Her gün paragraf ve matematik çöz fen ve dil bilgisini de dönüşümlü çalışabilirsin haftada 1 gün din İngilizce sosyal çalışsan yeter açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…