LGS'de fen lisesi nasıl kazanılır?

Eğer yoğun bir çalışmaya ayak uyduramayacaksan boşuna fen lisesine gelme.
Ben de İmam Hatip kazanmış biri olarak söylüyorum yoğun çalışma temposuna ayak uyduramayan kişinin İmam Hatipte de yeri yok. Bol bol ezber yapmak gerekiyor. Şu ana kadar gittiğim bütün Kur-an kurslarında en fazla sure bilen kişilerden biriydim şu an en az 20 tane sure ezberlemem gerekiyor.

Merhabalar abilerim ablalarım kardeşlerim. Bir şey sormak istiyorum. Acaba fen lisesi nasıl kazanılır? Eğer kazanamazsam Almanya'ya yerleşme ihtimalimiz var. Ve ben bunu istemiyorum. Günlük çoğu yeni nesil olacak şekilde 150-200 arası soru çözüyorum. Bunu arttırabilirim ancak sabah saat sekizden öğlen bire kadar dersim var. Ardından saat 4.15'ten 5'30'a kadar etütüm var. Ve buna ek olarak akşam 1.30 saat civarı canlı dersler var. Sizce çalışmam yeterli mi yoksa biraz daha arttırmalı mıyım? Cevaplayan cevaplamayan herkese şimdiden teşekkür eder ve iyi günler dilerim.

Kaardeşim böyle gidersin Ankara feni kazanırsın sakın bu düzenini bozma.

Hocam matematik önemli ona çalışın bol bol ama bence siz soru sayısını 300 yapabilirsiniz bol bol kitap okuyun ve paragraf test çözün. Paragraf test çok işe yarıyor biz öğretmen tavsiyesiyle hız yayınları almıştık. Ben çok memnunum

Hocam matematik önemli ona çalışın bol bol ama bence siz soru sayısını 300 yapabilirsiniz bol bol kitap okuyun ve paragraf test çözün. Paragraf test çok işe yarıyor biz öğretmen tavsiyesiyle hız yayınları almıştık. Ben çok memnunum
Ben de Hız Yayınlarının bazı kitaplarını aldım resmen devrim yarattı bende. Kesinlikle tavsiye ederim. Paragraf olarak da bende Karekök var.

Merhabalar abilerim ablalarım kardeşlerim. Bir şey sormak istiyorum. Acaba fen lisesi nasıl kazanılır? Eğer kazanamazsam Almanya'ya yerleşme ihtimalimiz var. Ve ben bunu istemiyorum. Günlük çoğu yeni nesil olacak şekilde 150-200 arası soru çözüyorum. Bunu arttırabilirim ancak sabah saat sekizden öğlen bire kadar dersim var. Ardından saat 4.15'ten 5'30'a kadar etütüm var. Ve buna ek olarak akşam 1.30 saat civarı canlı dersler var. Sizce çalışmam yeterli mi yoksa biraz daha arttırmalı mıyım? Cevaplayan cevaplamayan herkese şimdiden teşekkür eder ve iyi günler dilerim.

Dostum sınava kadar sıkı tut ve sınava girerken hiçbir eksiğin olmamalı. Çeşit çeşit kaynak çözmen lazım, çünkü geçen sene sınava girdiğimde çoğu insan MEB örnek sorular gibi sormadı dedi ancak bana çok kaynak çözmenin avantajıyla sorular yabancı gelmedi.
Puanım. 483.

Hangi fen lisesi farklı sıralamalarda bir sürü fen lisesi var. Her gün paragraf ve matematik çöz fen ve dil bilgisini de dönüşümlü çalışabilirsin haftada 1 gün din İngilizce sosyal çalışsan yeter açıkcası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı