LGS'de imzayı unuttum

MehmetBayrak

Kilopat
Umarım konuyu doğru seçmişimdir.

LGS sınavında optik formlar verildikten sonra 'kitapçık türünü doğru kodladım' diye bir yere imza atmamız gerekiyormuş ben o heyecanla unuttum imzayı atmayı sonrasında LGS'nin sözel bölümünü bitirdim süre bitti ve ben optik form ve kitapçığı oda başkanının eline verdim hoca hiç sormadı optik forma imza attın mı diye sadece elindeki kağıta imza attırdı bir sıkıntı çıkar mı?

Bu gözetmenler benim bildiğim kadarıyla bizi uyarmak için başımızda duruyorlar ve durdukları için para kazanıyorlar hocanın elinde bir kağıt daha vardı onu sınav bitince imza atıyorsun o imzayı attım umarım sorun çıkmaz.

6 senedir ÖSYM sınavlarına giriyorum. Toplasan 3 sınav sayamam; "hadi buraya imza atın" denen. Fakat elektronik sistemler okuyacağı için bir şey olur ya da olmaz diyemiyorum. Ümit vermek ya da sıkıntıya düşürmekte istemem seni.

Fakat ben sınavının geçerli olabileceğini düşünüyorum. Çünkü o imza kitapçıktaki işaretlemelerin doğru olduğunu onaylayan bir şey. Sen muhtemelen siteleri gezmişsindir. Ama olurya görmediysen diye şu linki vereyim. Fakat 10 senelik bir konu ama yinede fikir verebilir sana. İnşallah sorun olmaz. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı