LGS'de kaç puan ve yüzdelik dilimim nasıl olur?

erennbaba12

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sizce yüzdelik dilimim kaç olur? Benim istediğim lise %3, 5 %3, 6 vb. düzeyde alıyor. Sizce tutarmı?
Türkçe 14 D 6 y
Mat 19 D 1 y
Fen 18 D 2 y
Ara dersler Full.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüzdelik dilim hiç belli olmaz onu sınavlar açıklanmadan zor bilmen en fazla tahminde bulunabilirsin oda sağlıklı olmaz.

Kimse çıkıp "kesin olur" veya "kesin olmaz" diyemez. Çünkü öncelikle genel sonuçların görünmesi lazım. İşin sonunda yerleştirmede mühim olan yapılan doğru-yanlış, puan vs. değil girdiğin sıralamadır. Senden iyi yapanların oranı fazlaysa gidemezsin azsa gidersin. Bunu senin de gayet iyi bildiğini biliyorum. Tekrar açıklamamın nedeni buradaki yorumlar ile yola çıkarak umuda veya umutsuzluğa kapılma. Sonuçları aldığında net veriler ile düşün taşın.

Peki puanım nasıl olur onu bilebilir miyiz?

Kimse çıkıp "kesin olur" veya "kesin olmaz" diyemez. Çünkü öncelikle genel sonuçların görünmesi lazım. İşin sonunda yerleştirmede mühim olan yapılan doğru-yanlış, puan vs. değil girdiğin sıralamadır. Senden iyi yapanların oranı fazlaysa gidemezsin azsa gidersin. Bunu senin de gayet iyi bildiğini biliyorum. Tekrar açıklamamın nedeni buradaki yorumlar ile yola çıkarak umuda veya umutsuzluğa kapılma. Sonuçları aldığında net veriler ile düşün taşın.
evet biliyorumda ortalama nasıl olurum diye sormuştum teşekkür ederim

2020 yılında LGS'ye girmiştim ve matematik netim hariç sizinkiyle aynıydı netlerim. Matematik 10 netti. Yüzdeliğim %7.7 civarı bir şey gelmişti. Sizinkinin %4.5 civarlarında olacağını düşünyorum.
4 olma şansı varmı

2020 yılında LGS'ye girmiştim ve matematik netim hariç sizinkiyle aynıydı netlerim. Matematik 10 netti. Yüzdeliğim %7.7 civarı bir şey gelmişti. Sizinkinin %4.5 civarlarında olacağını düşünyorum.
gecen seneye göre 2.5 hocalarım 2.5 3.8 arası olur dedi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı