LGS'de nasıl yüksek puan alınır?

Sınav gelmiş neredeyse, bundan sonra yüksek puan almak istiyorsanız sınav anında stres yapmayıp eksikleriniz var ise onlara yoğunlaşmak. Şimdiye kadar çalışmadıysanız bundan sonra boşuna uğraşmış olursunuz.

Sevdiğin tarzda bir şarkı aç (sözler olmasın ya da sadece Audio olsun ama sözler olmaması daha iyi) sesini ne hiç duyulmayacak ya da çok bas bas gelmeyecek şekilde ayarla sonra çalışmak için önüne defteri al aç videonu hem şarkıyı dinlemeye çalış hem de videoyu beynin zamanla bunu çözerek kas hafızanı ve müzik kulağını geliştirecek videodan sonra anladığın her şeyi tekrar yaz testini çöz net düşükse her şeyi tekrarla ayrıca önerim tek şarkı açmaman, dinlemediğin şarkılar açmak ve sanırım bir müzik türü buna yarıyordu onu da araştırıp dinleyebilirsin.

Sevdiğin tarzda bir şarkı aç (sözler olmasın ya da sadece Audio olsun ama sözler olmaması daha iyi) sesini ne hiç duyulmayacak ya da çok bas bas gelmeyecek şekilde ayarla sonra çalışmak için önüne defteri al aç videonu hem şarkıyı dinlemeye çalış hem de videoyu beynin zamanla bunu çözerek kas hafızanı ve müzik kulağını geliştirecek videodan sonra anladığın her şeyi tekrar yaz testini çöz net düşükse her şeyi tekrarla ayrıca önerim tek şarkı açmaman, dinlemediğin şarkılar açmak ve sanırım bir müzik türü buna yarıyordu onu da araştırıp dinleyebilirsin.

Şarkıyla ders çalışmak pek tavsiye edilmiyor .soruya odaklanamazsın.

Çocuk belki 8'e yeni geçti. Neden böyle yargılıyosunuz?

Olabilir fakat genelde bu zamanlarda bu tarz konular çok açılıyor. Örneğin ben hiç yazılılardan 1 ay önce yazılılara çalışmak için taktik diye konu açan görmedim, hep yazılı haftası veya 1 hafta önce açılıyor bu konular. O yüzden otomatik olarak konu sahibi 8. sınıf diye düşündüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı