LGS'de ne yapılmalı?

Miricom

Decapat
Daha fazla  
Daha geçen 2009 yılında doğanlar giriyordu, nasıl birden bize geldi anlamadım ama benim LGS hakkında endişe ettiğim şeyler var: 1.si ne yapacağımı bilmiyorum, 2.si ise yeni nesil soru çözemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Derslerinde düzenli not tut dersi iyi dinle ve en önemlisi erkenden hazırlanmak istiyorsan bol bol soru çöz kardeşim. Önce kazanım tarzı tesleri çöz, daha sonra yavaş yavaş yeni nesile geç. Belki LGS'den min. 10 gün sonra full deneme çözebilirsin.

Daha geçen 2009 yılında doğanlar giriyordu, nasıl birden bize geldi anlamadım ama benim LGS hakkında endişe ettiğim şeyler var: 1.si ne yapacağımı bilmiyorum, 2.si ise yeni nesil soru çözemiyorum.
arkadaşın dediği gibi dersleri iyi dinlemen ve günlük en az 1-2 saat çalışman bile senin için iyi olur lgs yaklaştığı zamanda çok stres yapmana gerek yok bende dün girdim zaten rahatlama geliyor o kadar kasılacak bir sınav değil ancak kendine güvenmiyorsan obp'ni bile iyi tutsan yeterli olur :)

arkadaşın dediği gibi dersleri iyi dinlemen ve günlük en az 1-2 saat çalışman bile senin için iyi olur lgs yaklaştığı zamanda çok stres yapmana gerek yok bende dün girdim zaten rahatlama geliyor o kadar kasılacak bir sınav değil ancak kendine güvenmiyorsan obp'ni bile iyi tutsan yeterli olur :)
OBP 98 lerde zaten OBP iyi ama ben sınavı kazanmayı daha çok isterim, dediğiniz tavsiyeleri dinleyeceğim.

Bu sene görüldüğü üzere Türkçe ve Matematik (matematik göreceli biraz da) Zorladılar baya ve bu Türkçe seviyesi 13 14 yaşında ki çocukların önüne atılıp çözmelerini beklemeleri çok yanlış. Bu demek oluyor ki Türkçe artık zorlanılacak derslere girmiş bulunmakta ve bu 5 gün sonra ki YKS içinde geçerli olabilir. Türkçe gibi bir dersin Orta seviyeden Zor a çıkarılması zaten bu sınavlarında işinin bittiğini gösteriyor.

Öncelikle ne olursa olsun Türkçede paragrafa önem ver öbür sene de zorlama ihtimalleri de var. Matematiğe de aynı şekilde Türkçe kadar önem ver. Bazı insanlar Fen'in Türkçeyle aynı zorlukta olduğunu söylediler. Kısacası oraya da yüklenmen lazım. LGS gibi bir sınavın zaten tam anlamı olmadığı halde bunu zorlaştırarak iyice anlamsız hale getirmeleri komik

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı