LGS'de puanımı yükseltebilir miyim?

Aquaranee

Hectopat
Daha fazla  
Bu 1. dönem notlarını 2. dönem karne notu olarak geçirme haberi çıktıktan sonra LGS'ye girmemeyi planlıyordum, 6,7 ve 8. sınıf yıl sonu notlarım 90'dan düşük olmadığı için. Şu anda girsem mi diye kendime sorup duruyorum. Ne yapacağımı da bilemiyorum. Okulda yapılan deneme sınavında da puanım 258'di. Fende 14 doğru; İnkılap 6, Türkçe 10, İngilizce 8 ve Matematikten 6. Hepsinden ortalama 5-6 yanlışım var. Sizce şimdi sabahtan akşama kadar çalışabildiğim kadar çalışsam puanımı yükseltebilir miyim? Yoksa bunun yerine sınavsız alan liselere mi gitmeyi tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu 1. dönem notlarını 2. dönem karne notu olarak geçirme haberi çıktıktan sonra LGS'ye girmemeyi planlıyordum, 6,7 ve 8. sınıf yıl sonu notlarım 90'dan düşük olmadığı için. Şu anda girsem mi diye kendime sorup duruyorum. Ne yapacağımı da bilemiyorum. Okulda yapılan deneme sınavında da puanım 258'di. Fende 14 doğru; İnkılap 6, Türkçe 10, İngilizce 8 ve Matematikten 6. Hepsinden ortalama 5-6 yanlışım var. Sizce şimdi sabahtan akşama kadar çalışabildiğim kadar çalışsam puanımı yükseltebilir miyim? Yoksa bunun yerine sınavsız alan liselere mi gitmeyi tercih etmeliyim?
Konu eksiğin varsa kazanım çöz. Bende gireceğim ama konu eksiğim yok ve hep deneme çözüyorum. Benim önerim konularını öğren ve test çöz. Çok az ama çok az yanlışın çıkarsa deneme çöz bu son günlerde. Başarılar.

(Ama bana göre hareket etme. Doğacak sorunlardan ben sorumlu değilim.)

Girince bir zararın olmayacak, neden girmeyesin?

Sınava az zaman kaldı yetiştirebilir misin bilemem. Benim tavsiyem durumunu göz önünde bulundurarak garantileyebileceğin okulları bir kağıda yaz düzenle. Okulun istediğin niteliklere sahip olmasını göz önünde bulundur, buna sen karar ver.(nitelikler derken ki kastım sosyal bilimler, Anadolu lisesi, imam hatip vs.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı