LGS'de yüzdelik dilimler artar mı?

Ne biçim soru bu? Sorunuz hakkında detay verin. Yüzdelik dilim artması olarak bahsettiğin şey; Geçen sene yüzde 5 ile alan okulun yüzde 2 ile alması mı? Yoksa geçen sene 450 ile yüzde 5 yapıyorsanız bu sene zor olduğu için yüzde 2 yapmanız mı? (Değerler ve zorluk/kolaylık kısmını salladım.)

Ne biçim soru bu? Sorunuz hakkında detay verin. Yüzdelik dilim artması olarak bahsettiğin şey; Geçen sene yüzde 5 ile alan okulun yüzde 2 ile alması mı? Yoksa geçen sene 450 ile yüzde 5 yapıyorsanız bu sene zor olduğu için yüzde 2 yapmanız mı? (Değerler ve zorluk/kolaylık kısmını salladım.)

Her ikisi de hocam her ikisi için de yazabilir misiniz?
Artacak gibi duruyor.

Yani geçen sene aynı puanla 5.22'ye girdiysek bu sene 6 ya gireceğiz değil mi mesela?

Dostum bunlar için net bir şey söylememiz mümkün değil. Sana diyebileceklerim şunlar;
Gitmek istediğin okul çevrende çok popüler ve herkesin gitmek istediği bir okulsa doğal olarak o okul en nitelikli öğrencileri alacaktır.
Sınav genel olarak kolaydı diyorlar bu sene için, matematik belirleyici olmuş her seneki gibi. Çoğunluğun ki kötü geçmişse yüzdelik diliminiz geçen sene aynı puanı alan birinden fazla olur.

Onu bilemiyorum hocam.

Benim arkadaşım puanı 410 çıkıyor geçen seneye göre de 4.4 çıkıyor yüzdelik dilimi. Geçen sene 408 puanla 4.51 ile alan bir okula gitmek istiyordu sizce bu sene gidebilir mi?
Benim arkadaşım puanı 410 çıkıyor geçen seneye göre de 4.4 çıkıyor yüzdelik dilimi. Geçen sene 408 puanla 4.51 ile alan bir okula gitmek istiyordu sizce bu sene gidebilir mi?
@Max Caulfield

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı