LGS'den 360 aldım diye azar işitiyorum

YKS'den iyi alırsan güvenlerini kazanırsın. Aile dırdırı bir şey becerene kadar bitmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 223 almıştım canın sağolsun dedilerdi.

Böyleleri anne baba oluyor cidden yazık. Tek yapabileceğiniz reşit olana kadar dayanmak ya da dedene filan aramak onlarda kalabilir miyim diye sorabilirsin.

Dedem yok hocam 1.5 yıl önce kaybettik ama abim ve annem bu kadar baskı yapmasa babam bir şey yapmıyor hatta destek olmaya çalışıyor.

Cahil bir ebeveyne sahipsin dostum. Yapacak bi şey yok, annenin babanın yaptığı her şey doğru değildir. Kendini fiziksel şiddetlerine savun ve söyledikleri şeylere asla kulak asma. Psikolojin rahat olsun gayet iyi puan almışsın, tebrik ederim. Kendinle gurur duymalısın hatalarına rağmen bu puanı elde ettiğin için. Yolun açık olsun

YKS'den iyi alırsan güvenlerini kazanırsın. Aile dırdırı bir şey becerene kadar bitmez.

Evet hocam çok çalışacağımda 360la Anadolu var mı İstanbul'da baktığım kadarıyla yeni açılan şişlidekiler hariç yok gibi.

Çok teşekkür ederim ama psikolojim rahat olamıyor şu an bile içerde hala konuşuyorlar yok neymiş geleceğim bitmiş.

Git onlara söyle , eğer kendileri çok çalışkan ve başarılı kişilerse Evde oturmasınlar , hepsi CEO falan olsun şirketlerde.

Çok teşekkür ederim ama psikolojim rahat olamıyor şu an bile içerde hala konuşuyorlar yok neymiş geleceğim bitmiş.

Galatasaray tarzi liseler hariç çoğu aynı. Önemli olan üniversite sinavi hiç gelecegin bitmez ve puanin o kadar da kötü değil moralinizi bozmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…