LGS'den 360 aldım diye azar işitiyorum

YKS'den iyi alırsan güvenlerini kazanırsın. Aile dırdırı bir şey becerene kadar bitmez.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba çok çalışken bir öğrenciydim ve zekiydim denemelerimde 430-450 arası alıyordum ama matematikte okuma hatalarımdan dolayı 360 aldım ve dayak yiyip "sen benim hayal kırıklığımsın" anne ben adam mı öldürdüm diyorum "adam öldürmenle aynı kefeye koyuyorum bu yaptığını" diyor ve psikolojim bozuldu iyi şeyler düşenemiyorum çevremdekiler 250 alıyor 280 alıyor 330 alıyor ben hata yapmama rağmen 360 alıyorum ve bunlar oluyor hocam. Ne yapmam lazım? Psikolojim alt üst oldu.
Ben 223 almıştım canın sağolsun dedilerdi.
 
Böyleleri anne baba oluyor cidden yazık. Tek yapabileceğiniz reşit olana kadar dayanmak ya da dedene filan aramak onlarda kalabilir miyim diye sorabilirsin.

Dedem yok hocam 1.5 yıl önce kaybettik ama abim ve annem bu kadar baskı yapmasa babam bir şey yapmıyor hatta destek olmaya çalışıyor.
 
Cahil bir ebeveyne sahipsin dostum. Yapacak bi şey yok, annenin babanın yaptığı her şey doğru değildir. Kendini fiziksel şiddetlerine savun ve söyledikleri şeylere asla kulak asma. Psikolojin rahat olsun gayet iyi puan almışsın, tebrik ederim. Kendinle gurur duymalısın hatalarına rağmen bu puanı elde ettiğin için. Yolun açık olsun :)
 
Dedem yok hocam 1.5 yıl önce kaybettik ama abim ve annem bu kadar baskı yapmasa babam bir şey yapmıyor hatta destek olmaya çalışıyor.

Abinizin yaşı kaç veya iyi bir eğitimi var mi?
Babanizla konuşun evin reisi laf etse herkes mum gibi kalır adamin sizi koruması lazim.
 
Cahil bir ebeveyne sahipsin dostum. Yapacak bir şey yok, annenin babanın yaptığı her şey doğru değildir. Kendini fiziksel şiddetlerine savun ve söyledikleri şeylere asla kulak asma. Psikolojin rahat olsun gayet iyi puan almışsın, tebrik ederim. Kendinle gurur duymalısın hatalarına rağmen bu puanı elde ettiğin için. Yolun açık olsun :)

Çok teşekkür ederim ama psikolojim rahat olamıyor şu an bile içerde hala konuşuyorlar yok neymiş geleceğim bitmiş.
 
Git onlara söyle , eğer kendileri çok çalışkan ve başarılı kişilerse Evde oturmasınlar , hepsi CEO falan olsun şirketlerde.
 

Geri
Yukarı