LGS'den 360 aldım diye azar işitiyorum

Kaç sayfadır onu anlatmaya çalışıyorum. Dediğim gibi darp raporu alıp çocuk sığınma evleri tek kurtuluş. Oraya da kurtuluş denir mi bilemem...

Tarikatçıların eline düşerse durumu daha da beter olur. Evde kalırsa da reşit olana kadar kurtuluşu yok yani iki ucu kirli değnek.

Anladım ben sizi. Siz ilk attığınız yoruma beğenmedim attım diye bu kadar şey yazıp sinirlendiniz. Herkese beğenmedim atmıyorum merak etmeyin sadece hak edenlere ki moderatörler de bana hak vermişler çünkü sizin o yorumunuzu sildiler. Ayrıca o beğenmedim hakkı herkese açık siz de atabilirsiniz.

@405668 LGS 360 alarak neden çökecekmiş hem dövmesi doğruda değil yine de neden çökeceksin dedinki konudaki ilk mesajında?

@405668 LGS 360 alarak neden çökecekmiş hem dövmesi doğruda değil yine de neden çökeceksin dedinki konudaki ilk mesajında?
Başarı olarak çökecek. Aynı yollardan geçtim, okul birincilikleri getirirken şimdi teşekkür belgesiyle eve döner oldum. Sonumuz aynı olmasın diye öneri verdim?

Siz gün boyu sosyal medyada takılmaya devam edin. Benden daha başarılı olursunuz öyle.

Size ne benim gün boyu sosyal medyada takılmamdan. İster takılırım ister takılmam.Yazacak cevap bulamayınca bunu mu yazıyorsunuz?

Senin adına üzüldüm açıkçası anlamıyorlar seni eğer lisede iyi olursan o 500 alanları bile geçersin.

Sayın konu sahibi @Ali Kayrak attığım birkaç mesaj konu dışı olabilir. İnsan bazen bazı şeyleri söylemek istiyor. Kusura bakmayın. Bunun dışında hiçbir şekilde bu konuya mesaj atmayacağım.

Son düzenleme:
Nereden biliyorsun başarı olarak çökeceğini? Çalışırsadamı çöker hem ayrıca dövmesi yanlış.
360 almış? Matematik muhtemelen 5-6 net falandır. 20 soruda 5-6 net çökmüşlük değil de ne? 20 senelik tarih öğretmeni amcam matematikten 10 net yapar o sınavdan. Ailesi kim bilir ne zorluklarla çocuklarını dershanelere gönderip hayal kırıklığına uğruyor.

Neden hahaha attınız konunun akp ile ne alakası var.

Çalışırsa lisede kurtarır hem YKS sınavında 8. sınıfın ne alakası var? İkincisi dayak atması doğru değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…