LGS'den 480-485 puan almak için ne yapılmalı?

Zepett8

Decapat
Daha fazla  
Meslek
jigolo
Genel olarak 450 civarı puan alıyorum denemelerden. Hedefim 480-485 puan. Şu ana kadar 2 test kitabı anca bitirebildim. Son 2 yılın çıkmış sorularını vb. çözdüm. Bu saatten sonra ne yapmamı önerirsiniz?

Hocam artik yapacak bir sey kalmadi, tum derslerden konu ozeti yapabilirsiniz. Kendiniz yazip sinava girmeden 1-2 gun boyunca tekrar ederseniz aklinizda daha iyi kalir. Arkadasin da dedigi gibi kitap okumanizi oneririm en buyuk yarisiniz zamanla.

OIP.jpeg

Çalışmaya devam et, sınav da çalıştığın konular aklına gelir biraz daha soru çözümlerinde yardımcı olur.

Kitap oku + genel özet yap + kendini rahatlar = çalıştıysan verimli bir puan alırsın.
Günlük kaç sayfa okumamı önerirsiniz? Şu an yaptığım tek şey denemeye girmek ve yanlışlara boşlara bakmak. Okuma hızı konusunda sayısalda çok sorun yaşıyorum.

Günlük kaç sayfa okumamı önerirsiniz? Şu an yaptığım tek şey denemeye girmek ve yanlışlara boşlara bakmak. Okuma hızı konusunda sayısalda çok sorun yaşıyorum.
Şu an kitap okursanız işinize yaramaz, bence uğraşmayın. LGS için ne kadar yaygın bilmiyorum ama bolca branş denemesi çözmenizi öneririm. Ayrıca son 2 yılın değil, tüm çıkmışlara (özellikle 2021'e, şamarı güzel vermişlerdi) bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı