LGS'den dolayı çok stres yapıyorum

Teşekkürler. Bende lgsde matematik çözmediğim için derece yapamadım. Şuan 11in sonu anca başladım yksye Paragraf falan çözüyorum ama bölümüm sayısal ve temelim yeterli değil ne yapmamı önerirsin.

12 ye her ne olursa olsun TYT için konu bırakmamakta fayda var, hatta yeteri kadar çalışırsanız sınava yakın bir zamanda basit bir TYT tekrarı yeterli olabilir. Çok çalışmasanız bile belki birkaç ayda bir yapacağınız tekrarlar eminim ki yeterli olacaktır. Bu yaz mutlaka TYT konularını bitirin derim. Her ne kadar sınav için çalışmaya başlamamış olsam bile 12'ye sadece AYT'yi bırakmak gerektiğini biliyorum. Paragraf çözmek sınav için oldukça yararlı bırakmayın derim, ve her gün çözdüğünüz takdirde 25-30, belki 20 soru bile yeterli olur. 1 saatinizi almaz zaten. Daha önceki senelerde soru tutturmuş kitapları mutlaka alın çözün. Her dersten çok başarılı olma gibi bir planınız yoksa sevdiğiniz derslere ağırlık verin derim, çok daha verimli ve zevkli bir çalışma olur sizin için. Daha önce de dedim eğer ki kendinizi sınav atmosferine sokabiliyorsanız sık sık deneme çözmek işe yarar, fakat olmuyorsa deneme atmosferine giremiyorsanız daha az sıklıkla deneme çözün derim. Son bir şey söyleyeceğim benim sınava çalışmadığımı unutmayın, ben buraya sınava çalışıyor olsaydım nasıl çalışırdım onu yazdım.

Fazla sorun tipi görmekte emin olun sandığınızdan çok daha önemli LGS Matematik'te insanların en zor olarak nitelendirdiği soruları daha önceden gördüğüm için çıtır çerez niyetine çözmüştüm.

Kanka bende öyleydim 1 hafta önce çalışmaya başladım şuan matematikte 15 falan yapıyordum eskiden 5 falandı

Okulu bırakma sebebin neydi peki?

Kanka bende öyleydim 1 hafta önce çalışmaya başladım şu an matematikte 15 falan yapıyordum eskiden 5 falandı.

Aga bende 10 matematikte 10 net yapsam bile istediğim liseye gidiyorum sınavlar bitti deliler gibi çalışacağım matematiğimi en azından deneyeceğim şansımı yoksa OBP ile bir Anadolu'ya gideceğim üniversiteyi okumak istiyorum. (meslek lisesine gitmeme sebebim ise ders saatlerinin daha düşük olması veya okul çıkış saati)

Ben çok kötü yapıyordum ama artık 10 un altına düşmüyor 2-3 haftadır. Ve fenim biraz kötü 13 falan onun dışında Türkçe idare eder, İngilizce din genelde 8-9. İnkılap ta kötü bende 5-6 maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…