LGS'den düşük puan aldım

Hayatın sonu değil.
Daha hayatin boyunca tonla sinava gireceksin. Asıl hayatini etkileyen sinavlar YKS tarzi sinavlar olacak.

Gerçekten üzülecek bir şey değil ben LGS girmedim şimdi güzel bir meslek lisesinde bilişim bölümündeyim, ortalamam 95 96 değişiyor. Meslek lisesinde ATP girdim Anadolu'dan daha iyi Üniveriste sınavına çalıştırıyorlar. Yani LGS sonucu çok önemli değil.

Rahat ol dünyanın sonu değil.

Bu 370 ve üzeri alanların yazılarını görünce sinirden kendimi yedim. Arkadaşım, ben 300 alamıyorum o puanlara mi üzülüyorsunuz? Azıcık gerçekçi olun.

Beni kendi yerine koy sen o kadar 1 yıl emek vermişsin ailene o kadar masraf çıkarmışsın ve ailen senden bir şeyler bekliyor ama sen güvenlerini boşa çıkartıp hiç beklemedikleri puanı alıyorsun.

Zaten o ortam için gitmek istiyordum okula. Bir de diğerlerine kıyasla 3 katı daha yakın, hem de binası modern. 16 puan fark ile alırlar mı acaba? Normalde çok çalışkan bir öğrenciydim, uzaktan eğitimden sonra boşladım sürekli. 8. sınıfta çalışsam bile maalesef matematikte geri kaldım. Keşke okul böyle bir mazereti kabul etse...

1000. soruşum olacak fakat soruları hatırladıkça doğru yanlış oranımı düzelttim. 25 puan daha azdı şu an fark 16'ya düştü. Fendeki doğrularım sağ olsun .

Hocam ne olabilir ki 2 yıl önceki LGS'ye girdim. Sınavı batırdım neredeyse o derece Matematiği boş bırakmıştım zaten. Neyse şuan Meslek Lisesindeyim Bilişim Bölümü 10.sınıf öğrencisiyim okulda yazılım öğretiyorlar sınavlarım şu anda çok iyi yani anlatacağım kasma ya babalar bir şey demiyor o konuda.

Beni kendi yerine koy sen o kadar 1 yıl emek vermişsin ailene o kadar masraf çıkarmışsın ve ailen senden bir şeyler bekliyor ama sen güvenlerini boşa çıkartıp hiç beklemedikleri puanı alıyorsun.

Evet haklısınız hocam, kaç puanla kaçırdınız istediğiniz liseyi?

Evet burada bir terslik var normalde denemelerden yüksek alırım ama 340 çıkıyor puanım mahmut özer e teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…