Sınavdan çıkınca çok mutluydum bayağı basit gelmişti teyzeme bütün herkese fen lisesi geliyor diye diyor seviniyordum. Cevapları kontrol edince 380'lerde bir şey alıyorum halbuki normal denemelerde 450 alıyordum. 30 Haziran'da babamın yüzüne nasıl bakacağım? 1 yılım boşa gitti.
Bu 370 ve üzeri alanların yazılarını görünce sinirden kendimi yedim. Arkadaşım, ben 300 alamıyorum o puanlara mi üzülüyorsunuz? Azıcık gerçekçi olun.
Lise 12'ye geçecek biri olarak söylüyorum, eğer yüzdelik diliminiz kötü gelse bile dünyanın sonu değil. LGS 2019'da %9 aldım (halbuki puanım 2018'te olsa fen lisesi tutuyordu), ve %16 ile alan proje Aihl'ye yerleştim. Geçen sene okulum %24 ile aldı. Ona rağmen okulumuzdan cerrahpaşa tıp, Ankara hukuk kazanan var. Anladığım kadarıyla liseler arası eğitim aynı ama fark, ortam.
Hocam ne olabilir ki 2 yıl önceki LGS'ye girdim. Sınavı batırdım neredeyse o derece Matematiği boş bırakmıştım zaten. Neyse şuan Meslek Lisesindeyim Bilişim Bölümü 10.sınıf öğrencisiyim okulda yazılım öğretiyorlar sınavlarım şu anda çok iyi yani anlatacağım kasma ya babalar bir şey demiyor o konuda.Sınavdan çıkınca çok mutluydum bayağı basit gelmişti teyzeme bütün herkese fen lisesi geliyor diye diyor seviniyordum. Cevapları kontrol edince 380'lerde bir şey alıyorum halbuki normal denemelerde 450 alıyordum. 30 Haziran'da babamın yüzüne nasıl bakacağım? 1 yılım boşa gitti.
Beni kendi yerine koy sen o kadar 1 yıl emek vermişsin ailene o kadar masraf çıkarmışsın ve ailen senden bir şeyler bekliyor ama sen güvenlerini boşa çıkartıp hiç beklemedikleri puanı alıyorsun.
Sınavdan çıkınca çok mutluydum bayağı basit gelmişti teyzeme bütün herkese fen lisesi geliyor diye diyor seviniyordum. Cevapları kontrol edince 380'lerde bir şey alıyorum halbuki normal denemelerde 450 alıyordum. 30 Haziran'da babamın yüzüne nasıl bakacağım? 1 yılım boşa gitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.