LGS'den nasıl full çekilir?

Arkadaşlar son deneme sonucum böyle geldi:
Türkçe: 20D.
İnkılap: 10D.
Din: 8D 2y.
İngilizce: 7D 1y 2B.

Matematik: 18D 1Y 1b.
Fen: 20D.

Son deneme sonucum böyle geldi. Sizce düzenli çalışarak LGS'den full çekebilir miyim?

LGS'ler denemeler göre daha zor 2025 LGS'ye girdim 2024 LGS'ye benzeyen bir soru bile yoktu ona göre hazırlan derim.

İnşallah Hocam çok eksiğim yok şu anlık sadece az soru çözdüğüm için az soru tipi görüyorum onunla alakalı olabilir , birde dini nasıl düzeltebilirim? 20-25 denemeye girdim sadece 1 kere fulleyebildim.
Önce konuyu çalışıp sonra test çöz. Yanlış çözdüğün soruları not al ve tekrar o konuyu çalış.

Önce konuyu çalışıp sonra test çöz. Yanlış çözdüğün soruları not al ve tekrar o konuyu çalış.
Hocam konuyu çalışıp testi çözüyorum ama sorulara geri çok dönmüyorum, yanlış yaptığım sorulara bakıp tekrar çözmeye çalışıp çözemeyince hocalara sorarsam birde haftalık tüm derslerden tüm konuları tekrar edersem yanlışlarım azalır değil mi?

Kısaca özetleyecek olursam farklı soru tipleri görmen için farklı kaynaklardan çöz çok soru çöz ve düzenli çalış denemeler çöz sınav ortamına alışmak için farklı yerlerde denemelere gir zaman yönetimi de geliştirirsin en önemlisi sınav anında heyecan yapmaman

Hocam konuyu çalışıp testi çözüyorum ama sorulara geri çok dönmüyorum, yanlış yaptığım sorulara bakıp tekrar çözmeye çalışıp çözemeyince hocalara sorarsam birde haftalık tüm derslerden tüm konuları tekrar edersem yanlışlarım azalır değil mi?
Yanlış çözdüğün sorulara mutlaka bak, konuda eksikliğin vardır. Hocalara sorabilirsin. Tekrar edebilirsin, evet. Deneme de çözebilirsin.
Azalır. Eminim ki sen başaracaksın. Sadece pes etme.

Arkadaşlar son deneme sonucum böyle geldi:
Türkçe:20D
İnkılap:10D
Din:8D 2Y
İngilizce:7D 1Y 2B

Matematik:18D 1Y 1B
Fen:20D

Son deneme sonucum böyle geldi. Sizce düzenli çalışarak LGS'den full çekebilir miyim?
Denemelerde ki yanlışlarını analiz edip o konulara yoğunlaşırsan güzel olur.

Yanlış çözdüğün sorulara mutlaka bak, konuda eksikliğin vardır. Hocalara sorabilirsin. Tekrar edebilirsin, evet. Deneme de çözebilirsin.
Azalır. Eminim ki sen başaracaksın. Sadece pes etme.

Sağolun hocam bana güvendiğiniz için.İnşallah LGS'den full çekeceğim.

Kısaca özetleyecek olursam farklı soru tipleri görmen için farklı kaynaklardan çöz çok soru çöz ve düzenli çalış denemeler çöz sınav ortamına alışmak için farklı yerlerde denemelere gir zaman yönetimi de geliştirirsin en önemlisi sınav anında heyecan yapmaman
Hocam şu anlık az soru çözüyorum, gün geçtikçe arttırmaya çalışıyorum.Nerdeyse her dersten 7-8 kaynağım var hepsinden şu an işlediğimiz konuya kadar çözmeyi planlıyorum.Turlama taktiği yaparak zamanımı iyi yönetebiliyorum ve inşallah sınav anında heyecan yapmam çünkü dershanede gireceğimiz denemede bile heyecanlanıyorum.Birde hocam türkiye romanyayı yenerse LGS'den bir gün önce sabah 7'de dünya kupası maçı olucak onu izleyeyim mi ,yoksa daha geç mi kalkayım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı