TEOG'cular bunu beğendi.Kolay olduğunda ne değişecek anlamıyorum. Sen şu an 350 aldın diyelim. Sınav biraz daha kolay olsa 400 alacaktın ama şu an senin dışında 350 alan başka bir kişi de 400 alacaktı. Yine hiçbir şey değişmedi
TEOG'cular bunu beğendi.Kolay olduğunda ne değişecek anlamıyorum. Sen şu an 350 aldın diyelim. Sınav biraz daha kolay olsa 400 alacaktın ama şu an senin dışında 350 alan başka bir kişi de 400 alacaktı. Yine hiçbir şey değişmedi
Hocam ne diyorsunuz? Sadece LGS için YKS'ye hasırlanıyorlar gibi çalışıyorlar. Ama üniversite sınavına girecek birisiyle 13 yaşındaki çocuğu bir tutamazsın.LGS'ye zor diyen kişileri YKS'de (Veya üniversite sınavı diyeyim. Malum, düzenli olarak sistem değişiyor.) görmek istiyorum.
Netlerin kaçtı?Ben önceki LGS'den 380 almıştım ve matematiğim çok kötü geçmişti. Üzme kendini, normal.
Netlerin nasıl?Ben önceki LGS'den 380 almıştım ve matematiğim çok kötü geçmişti. Üzme kendini, normal.
YKS'ye hasırlanıyorlar gibi çalışıyanlar bile var ama 13 yaşındaki çocukla üniversite sınavına girecek birisini bir tutamayız.LGS'ye zor diyen kişileri YKS'de (Veya üniversite sınavı diyeyim. Malum, düzenli olarak sistem değişiyor.) görmek istiyorum.
Matematikte 6 net mi ne yapmıştım.Hocam ne diyorsunuz? Sadece LGS için YKS'ye hasırlanıyorlar gibi çalışıyorlar. Ama üniversite sınavına girecek birisiyle 13 yaşındaki çocuğu bir tutamazsın.
Netlerin kaçtı?
Netlerin nasıl?
YKS'ye hasırlanıyorlar gibi çalışıyanlar bile var ama 13 yaşındaki çocukla üniversite sınavına girecek birisini bir tutamayız.
Hepsi nasıl? Benimki daha kötü sanırım.Matematikte 6 net mi ne yapmıştım.
Hocam 2 yıl geçti hatırlayamıyorumHepsi nasıl? Benimki daha kötü sanırım.
Yanlışlarınız da fazlaydı değil mi? Kendiminkiyle kıyaslıyorumda.Hocam 2 yıl geçti hatırlayamıyorum. Fakat Fen dersinde de 5 6 net türkçe de 12 13 net yaptım diğerleri 8 9 netti.
Sınav sonrası babamı görünce birden yaşlar aktı gözümden, bir de sınav bitince bir moralim bozulmuştu. Çok stres yaşattılar bize... Sivilce dolmuştu her yerim 9 ay, şimdi tek tek geçiyorlar. Strese bağladım durumu. Eğer olur da bakan olursam ilk işim bir gecede gelen bu sınavı değiştirmek olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.