LGS'nin kısaca özeti

TEOG'cular bunu beğendi.

LGS'ye zor diyen kişileri YKS'de (Veya üniversite sınavı diyeyim. Malum, düzenli olarak sistem değişiyor.) görmek istiyorum.
Hocam ne diyorsunuz? Sadece LGS için YKS'ye hasırlanıyorlar gibi çalışıyorlar. Ama üniversite sınavına girecek birisiyle 13 yaşındaki çocuğu bir tutamazsın.
Ben önceki LGS'den 380 almıştım ve matematiğim çok kötü geçmişti. Üzme kendini, normal.
Netlerin kaçtı?
Ben önceki LGS'den 380 almıştım ve matematiğim çok kötü geçmişti. Üzme kendini, normal.
Netlerin nasıl?
LGS'ye zor diyen kişileri YKS'de (Veya üniversite sınavı diyeyim. Malum, düzenli olarak sistem değişiyor.) görmek istiyorum.
YKS'ye hasırlanıyorlar gibi çalışıyanlar bile var ama 13 yaşındaki çocukla üniversite sınavına girecek birisini bir tutamayız.

Son düzenleme:
Matematikte 6 net mi ne yapmıştım.

Matematik kol gibi olsun da moralleri bozulsun öğrencilerimizin, çok seviyoruz onları. Türkçe de kolay olsun ya mutlu olsun çocuklarımızın.

Ziya'nın kişilik bozukluğuna yenildik bu sınav. Hedefimdeki liseye girebileceğim gibi ama sokakta görsem Ziya'ya iki çift lafım olurdu.

Mat 12 net, normalde full yapıyordum bu dersi.

LGS'nin tek fotoğraf ile özeti:

Eki Görüntüle 1068332
Sınav sonrası babamı görünce birden yaşlar aktı gözümden, bir de sınav bitince bir moralim bozulmuştu. Çok stres yaşattılar bize... Sivilce dolmuştu her yerim 9 ay, şimdi tek tek geçiyorlar. Strese bağladım durumu. Eğer olur da bakan olursam ilk işim bir gecede gelen bu sınavı değiştirmek olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…