LGS'nin kısaca özeti

Umarım stres yapmamışsınızdır çünkü bu hem bilginin hem de psikolojinin önemli olduğu bir sınav. Eğer dediğiniz kadar zorsa ilk LGS'den bile zor olması lazım. Ne diyelim, geçmiş olsun giren herkese.

Sorular açıklanınca sadece *mantığın* ile çözüp bize atarsa sevinirim.

Valla LGS'ye zor diyorsanız Allah kurtarsın, ne diyelim. Hayatınızda zor görmemişsiniz.
Farkında mısın bilmiyorum ama biz daha 15 yaşındayız. Sen ise 30 yaşına yaklaşmış bir adamsın. Sen de bizim yaşımızda iken liseye girdiğin sınava çerez diyip geçmediğinden eminim. 15 yaşındaki bir çocuğa sen zor görmemişsin dersen komedi olur.

Sorular açıklanınca sadece *mantığın* ile çözüp bize atarsa sevinirim.

Sınav değişmesiyle hala üstte hangi formül ile çözeceğinizi söylüyor. Ezbere gerek kalmıyor anlayabileceğin üzere. Başka nasıl çözeceksin anlamıyorum? Mantık yürütmek çözdüğüm 2 LGS'de de işe yaradı.

Kötü puan aldıysam bu benim az çalışmamdandır. Her başarısız olunan sınavı abartıyorsunuz.

Valla LGS'ye zor diyorsanız Allah kurtarsın, ne diyelim. Hayatınızda zor görmemişsiniz.
LGS sorularını liseyi bitirip çözdünüz galiba, sınava girenler 8. sınıfta çözüyor. YKS zamanında çözerlerse onlara da normal gelecek LGS zorluğu. Karşılaştırmak saçma.

Bu doğru. Her yaşta insan bünyesi her zorluğu kaldıramıyor. Ama yine de LGS çok da zor bir sınav değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…