Umarım stres yapmamışsınızdır çünkü bu hem bilginin hem de psikolojinin önemli olduğu bir sınav. Eğer dediğiniz kadar zorsa ilk LGS'den bile zor olması lazım. Ne diyelim, geçmiş olsun giren herkese.
Kendi fikrimi sunmak istiyorum. Bence sınav zor diye yakınmanın alemi yok. Eğitim sistemindeki tek iyi sınav LGS. Öğrencinin ezber yeteneğini değil mantığını ölçüyor. Yapamamak kişinin kendini yetiştirmesiyle veya yetiştirememesiyle alakalı.
Farkında mısın bilmiyorum ama biz daha 15 yaşındayız. Sen ise 30 yaşına yaklaşmış bir adamsın. Sen de bizim yaşımızda iken liseye girdiğin sınava çerez diyip geçmediğinden eminim. 15 yaşındaki bir çocuğa sen zor görmemişsin dersen komedi olur.
Sınav değişmesiyle hala üstte hangi formül ile çözeceğinizi söylüyor. Ezbere gerek kalmıyor anlayabileceğin üzere. Başka nasıl çözeceksin anlamıyorum? Mantık yürütmek çözdüğüm 2 LGS'de de işe yaradı.
Farkında mısın bilmiyorum ama biz daha 15 yaşındayız. Sen ise 30 yaşına yaklaşmış bir adamsın. Sen de bizim yaşımızda iken liseye girdiğin sınava çerez diyip geçmediğinden eminim. 15 yaşındaki bir çocuğa sen zor görmemişsin dersen komedi olur.
LGS sorularını liseyi bitirip çözdünüz galiba, sınava girenler 8. sınıfta çözüyor. YKS zamanında çözerlerse onlara da normal gelecek LGS zorluğu. Karşılaştırmak saçma.
Farkında mısın bilmiyorum ama biz daha 15 yaşındayız. Sen ise 30 yaşına yaklaşmış bir adamsın. Sen de bizim yaşımızda iken liseye girdiğin sınava çerez deyip geçmediğinden eminim. 15 yaşındaki bir çocuğa sen zor görmemişsin dersen komedi olur.