Düşük görmüyoruz, 14-15 yaşındaki insanların lise hayatını şekillendirecek sınava girmesi pek mantıklı değil. Hele bu sınav olması gerekenden zorsa.8. sınıfı neden bu kadar düşük görüyorsunuz? Liseye geçmeden önceki son adım.
Öğrenciler abartıyor. Kendileri yeteri kadar çalışmıyor, sınavda zorlanıyor, sonrasında "Sınav zordu!".
Affedersiniz de kolay sınavın ne anlamı var?
Ben konu sahibine bir şey demiyorum, size diyorum. Gereksiz zor sorular var sınavda ve bu belli. Tamam bazen abartılıyor katılıyorum da zor değilmiş gibi konuşuyorsunuz.Sınav zor olabilir ama konuyu açan kişinin yazdığı örnekteki gibi abartıyorsunuz. Kimse size bu yaşta öyle şeyler sormuyor. Çıkın şu abartılı kafalardan.
İyi de girdiğiniz sınav LGS değil ki. TEOG, aynı sınava, aynı yaşta falan mı girdiniz de yargılıyorsunuz?Aynı yollardan ben de geçtim. Merak etmeyin. Türkiye halkının birçoğu şikayet etmekten başka hiçbir şey yapmaz. Hep kendileri haklıdır, hep...
Tamam 2 gün sonra atarsın ama mantık ile yapmamışsan kabul etmem.Sınav değişmesiyle hala üstte hangi formül ile çözeceğinizi söylüyor. Ezbere gerek kalmıyor anlayabileceğin üzere. Başka nasıl çözeceksin anlamıyorum? Mantık yürütmek çözdüğüm 2 LGS'de de işe yaradı.
Aynı yollardan geçtiysen sınava girmiş kardeşlerine bir geçmiş olsun demek yerine zaten düşük olan morallerini neden iyice düşürmeye çalışıyorsunuz?Aynı yollardan ben de geçtim. Merak etmeyin. Türkiye halkının birçoğu şikayet etmekten başka hiçbir şey yapmaz. Hep kendileri haklıdır, hep...
Geçen sene girdim bu sınava. 5. 6. sınıftan beri köpek gibi bu sınava çalışan arkadaşlarım var okuldan sonraki tek rutinleri yemek + ders çalışma. Yaz tatilinde bile günde 10 saati geçerek çalıştırlar. Onlar bile bu sınava çok zor dediler ise daha ne olabilir ki?Empati diyorsun da biz de girdik bu sınavlara. Söylediğiniz kadar zor bir sınav değil. Tamam bir zorluğu var lakin Nirvana değil yani. Çalışan herkesin yapabileceği şeyler.
Genelde böyle isyanlar az çalışıp sisteme laf atanlardan çıkıyor.
Benim girdiğim sınav 2. yapılan LGS. Ona göre yorum yapıyorum. Abarttığınız kadar yok bu sınav. Çalışıp, kendime güvenerek istediğim liseye yerleştim. Etrafımda da böyle insanlar vardı. Her gün oyun oynayıp, 1 saat ders yüzüne bakıp sonra sınava zor diyorlardı. Buradaki çoğu kişi de aynı şeyi yaptı ve şu anda toplanmış sisteme laf atıyorİyi de girdiğiniz sınav LGS değil ki. TEOG, aynı sınava, aynı yaşta falan mı girdiniz de yargılıyorsunuz?
Zor olacak tabii ki, kolay olsa herkes tam puan alır çıkar. Sınav arkadaşım bu, sınav. İyi olanın öne geçtiği, kötü olanın geride kaldığı bir yarış. İyi bir gelecek isteniyorsa çalışılmalı. Daha bu sınava zor diyenlerin gelecekte önüne neler, neler çıkacak...Düşük görmüyoruz, 14-15 yaşındaki insanların lise hayatını şekillendirecek sınava girmesi pek mantıklı değil. Hele bu sınav olması gerekenden zorsa.
LGS birincileri bile zor diyor zaten, zorlandım diyor. 2-3 soru çözmeyle 1. olmuyor sonuçta bunlar.
Profilinize göre 21 yaşındasınız ve girdiğiniz sınav TEOG. Evet, ne anlamı vardı bu sınavın?
Ben konu sahibine bir şey demiyorum, size diyorum. Gereksiz zor sorular var sınavda ve bu belli. Tamam bazen abartılıyor katılıyorum da zor değilmiş gibi konuşuyorsunuz.
İyi de girdiğiniz sınav LGS değil ki. TEOG, aynı sınava, aynı yaşta falan mı girdiniz de yargılıyorsunuz?
Zorluğu bazı yerlerde abartılıyor tamam anladık.
İki şekilde de kendilerine yazık etmişler zaten.Ve o kadar çalışıp hala zor diyorlarsa onlarda bi sıkıntı vardır.Aynı yollardan geçtiysen sınava girmiş kardeşlerine bir geçmiş olsun demek yerine zaten düşük olan morallerini neden iyice düşürmeye çalışıyorsunuz?
Geçen sene girdim bu sınava. 5. 6. sınıftan beri köpek gibi bu sınava çalışan arkadaşlarım var okuldan sonraki tek rutinleri yemek + ders çalışma. Yaz tatilinde bile günde 10 saati geçerek çalıştırlar. Onlar bile bu sınava çok zor dediler ise daha ne olabilir ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.