LGS'ye 22 gün kala netler nasıl?

Birde çıkmış soruları çözerken bakıyorum hiç öyle zor sorular değil diğer Deneme yayınları zor ama
Kral sınavda dünyanın en zor soruları gibi gelecek sana. Çok arada kalacaksın. Normal deneme olsa direkt işaretleyeceğin cevaplardan bunun geri dönüşü olmadığı için kıvranacaksın. Ama sınavdan çıktıktan sonra yanlışlarına bakınca o zaman kolay olduğunu anlayacaksın. Bol şans diliyorum.
 
Hocam okyanus Master 3 lüyü çözdüm sorular zorlaştırmak için zorlastırılmış benim ilk denemem kötüydü matematik şimdi hep iyi yapıyorum matematiği sana önerim kolay ve orta soruları çözmen arada bir zor çözersin ama MEB'in ornek sorularına bakarsın bizim bazı öğretmenler MEB'in örnek sorularida zorlastirmak icin zorlaştırılmış diyor bence MEB'in sorularına yoğunlasma bende gireceğim sınava sanada başarılar.O dedigin denemenin türkcesi kolaydı türkçeye yoğunlaş sana önerilerim böyleydi matematik için full deneme çöz
 
Şöyle söyleyeyim, sözelden 1 yanlışım vardı sadece. Fakat sayısal derslerde çok kötüydüm. Gelen puan 322 idi. Yani tavsiyem son günlerde matematiğe yoğunlaşmanızdır. Her yapacağınız net sizi 100 kişinin bile önüne atabilir.
 

Geri
Yukarı