LGS'ye 3 gün kala ne yapılabilir?

Kanka yanlış anlama da hayatımda ilk kez matematikten 1 2 doğru yapsam yeter diyeni görüyorum. Kafanı buna ayarlarsan zaten yapamazsın kendine güvenmeli ve en az 10 soru rahat yaparım gibi kendini motivasyon etmelisin yoksa gerçekten işin zor matematikten 1 2 doğru yaparsan 400 ustu zaten zor görüyor diğerlerini fullediysen bile.
400 puan bile gelmez ben 2021 LGS ye girmiştim 8 doğru ile 395 mi ne geldi matematikten.

Soruları mı gördün ? Nerden biliyorsun neyin kolay neyin zor olacağını insanları yanlış yönlendirme. Sıralama sınavı
Tabii ki de soruları görmedim. Fakat yanlış yönlendirmiyorum. Matematiği artık kolay soruyorlar görüyorsun. Fene çalışması en mantıklısı.

Tabii ki de soruları görmedim. Fakat yanlış yönlendirmiyorum. Matematiği artık kolay soruyorlar görüyorsun. Fene çalışması en mantıklısı.
Her sorunun getirdiği puan zorluklarına göre değişiyor matematikten geçen sene 4 tane çok kolay soru vardı onun harici normaldi.

Her sorunun getirdiği puan zorluklarına göre değişiyor matematikten geçen sene 4 tane çok kolay soru vardı onun harici normaldi.

Bence pek tartışmamıza gerek yok. Kabul edelim 4 kazanım, az da olsa matematiğe çalışanın yapabileceği de 7-8 soru vardı. Kalanlar orta ve zordu.

Bence pek tartışmamıza gerek yok. Kabul edelim 4 kazanım, az da olsa matematiğe çalışanın yapabileceği de 7-8 soru vardı. Kalanlar orta ve zordu.
Kalan soruları şans ile belki yapabilirsin bir iki tane daha ama yoksa zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı