LGS'ye 56 gün kala ne yapılmalı?

crexy.ee

Decipat
Merhaba arkadaşlar, LGS'ye gireceğim bu sene. 56 gün kaldı okul açıldığından beri çalışıyorum ama şubat'ın sonuna kadar çalıştım ama hep konu tekrarı ve paragraf ağırlıklı gittim. Mart'tan itibaren daha çok ağırlık vermeye başladım 2,3 deneme yaptım. Kendime pek iyi sonuç gelmedi ama olsun moralimi bozmadım yarın partikül matematik adlı bir kanal var kitap çıkarttı onu aldım kamp başlatacak Haziran'ın birinde bitecek. Ben de katılcaağım buna oda 3,4 nettekiler rahat 12,14 net yapar dedi. Zaten severek izlediğim ve anladım bir kanal ben konuları falan anlıyorum ancak denemelerde yapamıyorum 11 testlik yaprak test paragraf ve 326 sayfalık güçlendiren paragraf bitirdim. Yarın fenomen a paragraf başlayacağım ve matematik kampına katılacağım. Fendeki konuları da en baştan hızlı hızlı tekrar edip testlere ağırlık vereceğim. Sizin bana öneriniz veya tavsiyeniz var mı?

Hocam her şey kendimizde bitiyor günlük kaç soru çözeyim bazı arkadaşlarım çok çözüp verimli çözmezsen işe yaramaz az çözüp verimli çözersen işe yarar dedi bana program hazırlanmasınız paragrafın ne kadar katkısı olur yarın zaten kamp başlıyor kitabında aldım kamp kitabını partikül matematiğin. @SerdarT35 @arrthurmorgann12314

@SerdarT35

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı