LGS'ye 6 ay kala sayısal düzelir mi?

IronCut

Decapat
Katılım
5 Aralık 2020
Mesajlar
24
Çözümler
1
Yer
Uxkhal Şehri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:12. Nesil Intel® Core™ i5 12450H
Ram:16GB DDR4
Ekran Kartı:NVIDIA® GeForce® RTX3050 4GB 128 Bit GDDR6
Depolama: 500GB M.2 SSD PCle 3.0
Cinsiyet
Erkek
LGS'ye 6 ay kala sayısal düzelir mi? Ders videoları izlerken maksimum 3 dk izliyorum ve çok sıkılıyorum. Nasıl hallederim?

Teşekkürler.
 
Halledilir çok uzun bir konu bilgisi yok sadece çok farklı zorluklarda çok fazla soru var eğer şuan oturup düzgünce konu videoları izlersen sonra sorularını çözersen çokta rahat olursun.
 
LGS'ye 6 ay kala sayısal düzelir mi? Ders videoları izlerken maksimum 3 dk izliyorum ve çok sıkılıyorum. Nasıl hallederim?

Teşekkürler.

Hocam çalışın geç mi erken mi değil mi gram düşünmeyin. Eğer anlamıyorsanız yardım alın, pratik geliştirin, kendi anlayacağınız şekilde espri haline dönüştürün. Yine işe yaramazsa fazla zorlamayın. Son 6 ay kalmış hocam sıkın dişinizi ayrıca şunu bilin ve unutmayın, “Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler.” O yüzden geç mi değil mi düşünmeyip sadece işe koyulun. İyi çalışmalar.
 
Ya LGS gerçekten bu kadar çalışıyor musunuz? Ben o kadar zorlandığımı hatırlamıyorum sadece 3 gün kala herkes oo sınav yaklaştı vesaire diyordu heyecanlanıyordum.Ama sayısal net lerin düşükse yapman gereken sınav türü soruları fazla fazla çöz önce sık dişini konu videolarını izle sadece bir kere yapıcaksın bunu sonrasında kendine bir test kitabı al ve sürekli soru çöz çözemediğin bir yer varsa işaretle hocana sor matematik ve fizik soru çözmeden başarılı olunabilicek bir ders değil.6 aya gelirsek ben son dönem çalışmaya başladım yüzde 1 e girdim."Ve bir abi tavsiyesi yapamadığın soruları SALLAMA".
 
Ya LGS gerçekten bu kadar çalışıyor musunuz? Ben o kadar zorlandığımı hatırlamıyorum sadece 3 gün kala herkes oo sınav yaklaştı vesaire diyordu heyecanlanıyordum. Ama sayısal netlerin düşükse yapman gereken sınav türü soruları fazla fazla çöz önce sık dişini konu videolarını izle sadece bir kere yapacaksın bunu sonrasında kendine bir test kitabı al ve sürekli soru çöz çözemediğin bir yer varsa işaretle hocana sor matematik ve fizik soru çözmeden başarılı olunabilecek bir ders değil. 6 aya gelirsek ben son dönem çalışmaya başladım yüzde 1'e girdim."ve bir abi tavsiyesi yapamadığın soruları sallama".

Teşekkür ederim, dikkate alacağım.
Hocam çalışın geç mi erken mi değil mi gram düşünmeyin. Eğer anlamıyorsanız yardım alın, pratik geliştirin, kendi anlayacağınız şekilde espri haline dönüştürün. Yine işe yaramazsa fazla zorlamayın. Son 6 ay kalmış hocam sıkın dişinizi ayrıca şunu bilin ve unutmayın, “başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler.” o yüzden geç mi değil mi düşünmeyip sadece işe koyulun. İyi çalışmalar.

Teşekkür ederim.
Düzenli çalışırsanız evet yetiştirebilirsiniz.
Teşekkürler,deniyorum pp çok güzel bu arada Old HipHop
Dersi okulda veya dershane/kursta öğrenmeye bak. Evde kısa bir tekrar ile bol bol soru çöz.
Hocam okulda gram anlamıyorum evde deniyorum kendimce
Son 3 ayda çalışarak bile iyi bir yer kazanabilirsin. Ben 1.5-2 ay çalışarak %3e girdim.

Evet imkansız diye bir şey yok seni de tebrik ederim hocam.
Çalışırsan yetişirsin.

6 ay da kısa değil hocam ama gelen yorum gibi zamanın önemi yok 3 ay çalışmam 3 ay kalır 1 ayda başaranlar da var önemli olan çok yüzmek değil, derin yüzmek.
 

Geri
Yukarı