LGS'ye 6 gün kala netler nasıl olmalı?

Tabii ki gireceğin sınavın zorluk seviyesine göre de yüzdelikler çok oynadığı için yorum yapmak zor. Ancak geçen seneye benzer bir sınav olursa ve katılımcıların net ortalamaları da benzer olursa vecihi Hürkuş Anadolu lisesine girebilirsiniz. ASELSAN mesleki ve teknik Anadolu lisesi için ise geçen seneki netlere göre biraz aşağıda kalıyor onun sebebi de matematik gibi gözüküyor. Matematiği de 14 net civarı yaparsanız ASELSAN mesleki ve teknik Anadolu lisesi de gelebilir diye düşünüyorum. Tabii dediğim gibi ben bu yorumları geçen sene yapılan sınava göre yapıyorum. Katılımcıların netleri düşmesine rağmen bu netlerle de kazanabilirsin herhangi bir dershane yetkilisi vs. de olmadığım için öğrenciler hakkında pek bir bilgim yok. Tekrardan başarılar diliyorum dostum.
Çok teşekkür ederim hocam.

Son 2 3 gün sadece kafa dinleyin. LGS 2019 da 500 tam puan almış biri olarak söylüyorum, netleriniz fena değil, sadece ara dersleri tam yapsanız istediğiniz güzel bir yere girersiniz.

Geçen sene LGS'ye girmiş birisi olarak söylüyorum son günlerde çok fazla ders çalışmayın, netleriniz güzel, kalan günleri hobilerinize ayırabilirsiniz, komedi filmi dizisi izleyebilirsiniz hoşunuza gidiyor ise, fakat korku, gerilim, şiddet filmleri izlemenizi ve bunun gibi şeyler yapmanızı tavsiye etmem LGS'ye o kafa ile girmek istemezsiniz, bir de LGS'ye girerken yanınızda eğer seviyorsanız şeker bulundurabilirsiniz beynin daha hızlı çalışmasına yardımcı oluyor eğer çözemediğiniz bir soru olursa çaktırmadan ağzınıza bir şeker atabilirsiniz ben yapmıştım sıkıntı çıkmıyor eğer çıkacağından şüpheleniyorsanız da sınav öncesi görevlilere sorabilirsiniz.

Geçen sene LGS'ye girmiş birisi olarak söylüyorum son günlerde çok fazla ders çalışmayın, netleriniz güzel, kalan günleri hobilerinize ayırabilirsiniz, komedi filmi dizisi izleyebilirsiniz hoşunuza gidiyor ise, fakat korku, gerilim, şiddet filmleri izlemenizi ve bunun gibi şeyler yapmanızı tavsiye etmem LGS'ye o kafa ile girmek istemezsiniz, bir de LGS'ye girerken yanınızda eğer seviyorsanız şeker bulundurabilirsiniz beynin daha hızlı çalışmasına yardımcı oluyor eğer çözemediğiniz bir soru olursa çaktırmadan ağzınıza bir şeker atabilirsiniz ben yapmıştım sıkıntı çıkmıyor eğer çıkacağından şüpheleniyorsanız da sınav öncesi görevlilere sorabilirsiniz.
Hocam sadece deneme çözüp matematik ve türkçeye ağırlık vereceğim

Fen dersi sadece ezbere bakıyor azıcık bişey de test çözersem 18 19 yapacağımı düşünüyorum

Son düzenleme:

Fen dersi sadece ezbere bakıyor azıcık bişey de test çözersem 18 19 yapacağımı düşünüyorum
Bende bu yıl lgs ye giricem. Sana tavsiyem denemelerde yanlış yaptığın ve boş bıraktığın soruları tekrar gözden geçir ve video çözümlerini izle. Sınavda aklına gelince soruyu doğru çözebilirsin bu sayede.

Geçen sene 486 yaptım ben. Bence son hafta olduğu için perşembe günü de deneme çözdükten sonra çalışmayı bırak. Cuma, cumartesi kafanı dinlendir. Sonra sınava gir. Çalışmanın karşılığını alırsın umarım.

Türkçe 17D 2y.
İnkılap 9D 1y.
Din 10D.
İngilizce 9D 1y.
Matematik 14D 2y.
Fen 18D 1y.

LGS'ye bayağı az bir süre kaldı, sizce netlerim nasıl bu saatten sonra ne yapmalıyım?

YKS'ye çalışan bir abin olarak bırakmamanı tavsiye ediyor son güne kadar çok da abartmadan çalışmanını istiyorum. Güzel bir lise güzel bir üniversite demek bunu aklından çıkarma :) inkılap, ing, Türkçe ve fenden olabildiğince az kayıp vermeye çalış. Çalışmalarımızın karşılığıbı almamız dileğiyle ♥️🎩

YKS'ye çalışan bir abin olarak bırakmamanı tavsiye ediyor son güne kadar çok da abartmadan çalışmanını istiyorum. Güzel bir lise güzel bir üniversite demek bunu aklından çıkarma :) inkılap, ing, Türkçe ve fenden olabildiğince az kayıp vermeye çalış. Çalışmalarımızın karşılığıbı almamız dileğiyle ♥️🎩
Teşekkürler abi <3 umarım sen iyi bir üniversiteye bende iyi bir liseye giderim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı