LGS'ye az kala nasıl çalışılmalı?

unut

Hectopat
Katılım
9 Mayıs 2020
Mesajlar
1.011
Makaleler
7
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz gibi LGS sınavına 15 gün gibi bir şey kaldı ve benim bir sorunum var. Abiler, ben yeni nesil soru yapamıyorum (matematik), aslında yapıyorum ama bazen çoğu soruda sıkıntı çekiyorum. Konu eksiğim hiç yok, temel soruları çözerken gayet iyiyim ama şu insanların bağladığı şeyler bende çalışmıyor abi. Paragraf çözün diyorlar, günde kitap bitiyorum, Türkçe paragrafında aşırı iyiyim ama şu aptal yeni nesil matematiğini bir şekilde yapamıyorum. Diğer derslerimde iyiyim, bugüne kadar çok iyi notlar almış birisiyim, çokca onur belgesi falan da aldım ama şu yeni nesil soruları yapamıyorum. Aslında elimde olsa sınavı atlatır, üniversiteye hazırlanırım ama bugüne kadar aldığım iyi notlar ve bursluluk sınavını kazanmam gibi etkenlerle ailem benden fen lisesi veya iyi bir lise bekliyor. Son 15 gün yatmadan, uyumadan, canıma katarak yeni nesil çalışsam başarabilir miyim sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence daha çok kitap okumalısın. Yeni nesiller çok fazla dikkat istiyor. Hem yeni nesil çalışıp hem de düzenli kitap okursan yapabilirsin.

Hocam son 16 gün kitao okumak vakit kaybından başka işe yaramaz kitap okumak birikim işi 16 gün kitap okumayla bir şey değişeceğini düşünmüyorum.
Kitap okumak okuduğumuzu anlamayı sağlar, daha da geliştirir. Yeni nesil sorularda okuduğunu anlama çok önemlidir.

Son 1ay kitap okuyan görmedim herkeste kitap okumak öneriyor son 16 gün kitap okusa ne okumasa ne.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı