LGS'ye az kaldı ve çalışamıyorum!

Ben geçen yıl girdim ancak verebileceğim tek tavsiye kendi çalışma yöntemini bulman. Örneğin bazı arkadaşlarım sadece konu öğrenerek çalışırken diğerleri konuyu soru çözerken öğreniyordu. Bilgisayar falan hikaye günde 10 saat bakmadığın sürece derslerinden geri kalmana sebep olmaz. Ayarında kullan.

Not: Puanım 449.

Valla beni dershaneye de gönderdiler zar zor ıkına ıkına 268 puan yaptım. Yapman gereken tüm elektronik cihazların fişini çek. Yok yine takıp oynuyorsan HDD sök annene ver LGS bitene kadar kaldırsın. Sadece telefonun varsa canlı ders ve ders çalışmak için kullan. Oyunları sil Play Storeyi devre dışı bırak. 6 ay sık dişini. LGS geçtikten sonra bir rahatlıyorsun anlatamam. Üzerinden büyük bir yük kalkıyor. Bolca kitap oku. Başarı kilitli bir kapı kitaplar ise onun anahtarı. Bolca kitap oku ki paragraf sorularını rahat anla. Ben okumadım pişmanım. Bolca test çöz. Biz deshanedeyken haftalık ders çalışma programımız vardı. Günde 50 soru ile başladık git gide arttırdık. Sende aynen o şekil her hafta 50 soru arttırarak ilerle. Ama tavsiyem her hafta 100 soru arttırarak ilerlemen. Biraz yorabilir. Ancak gerçekten çalışırsan unutma ki başarı çok uzakta değil.

Senin buraya bile girmemen lazım çalışacağım diyorsan (Tecrübeyle sabit, o saçma sapan motivasyon videoları da vakit kaybından başka bir şeye yaramıyor)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı