LGS'ye çalışmak için geç mi kaldım?

Teşekkürler hocam.

knk 600 fazla değilmi herhalde 200 din çözüyorsun
Ders başı 100 soru çözüyorum, yarısı yeni nesil oluyor. Üstüne paragraf ve mantık sorularıda girince 600 oluyor. Paragraf çözmeyi ve kitap okumayı sakın ihmal etme. 20 soru paragarafdan başla.

LGS'yi çokta gözünde büyütme. Ben 2 sene önce girdim. Bütün hocalar gözümüzü korkutmuştu en zor sınav olacak diye. Bir girdim 420 puanla çıktım. Aşırı rahat ol sınav esnasında. Düzgün çalışmadan yaptım bu arada. Sen biraz çalışsan daha iyisini yaparsın. Rahat ol.

Günlük 600 soru mu?

Öncelikle bilmediğin konular varsa onları öğren sonra kolay sonra orta sonra da zor sonra da hayvan gibi zor (gama fenomen vb) kitap çöz sonra sadece kitaplara yüklen çıkmış soruları çöz netlerin iyileşene kadar sonra azor kitap çözmeye devam et günde en az 6.5 saat çalış az kalmış çünkü konu anlama kısmında günde 350 soru çöz konuları bitirince günde 600e kadar çıkabilirsin ama 300'ün altına düşme zamanın büyük bir kısmını derse ayır bilgisayar telefon vb hayatından çıkart her 45 dakikaya 10 15 dakika mola koy molalarda ibadet yap konuları oku dinlen ama televizyon seyretme bunları yaparsan neden olmasın biliyprum zor ama imkansız değil %1-%01'lik dilime girersiniz umarım sonrası doğru tercihe kalmış bakış açınız güzel hiçbir şey imkansız değil
Her şey sana bağlı.
dipnot: önemli olan soru çözmek değil önemli olan konuları iyice anlama her zaman konuları anlama önem ver birkaç ay robot gibi çalışacaksın malesef ama sonra umarım iyi yerlere gelirsin

Bir önceki LGS'ye girenlerdenim. Ben çok çalışmıyordum. Günde 50 soru bile çözmüyorudum. Matematikte 4 netle yüzde 12-11 miydi öyle bir şey almıştım. Puanım 390'dı sanırım. Kısacası çalışarak başarabilirsin.

Kanka ama ezberle olmaz o soruyu nasıl çözeceğini düşünmeli konu çok çalışmasın bence.

Soru çözmeli katılıyorum. Ama ilk dediğiniz bir tık ezberlemeye dayanıyor onun yerine soru çözüp mantık yürütüp yapmalı. Konu çalışmazsa Türkçe dil bilgisi, fen, sosyali nasıl yapacak...

Konu hiç çalışmasın demiyorum ki zaten okul döneminde hocalar konuyu anlatmakla yükümlüdürler. Fazlasına gerek yok. Fazlasına gerek olan şey soru. Soru çöze çöze taktik geliştirmeli bilinen veya yapabildiği soru çözümlerini hangi taktiklerle sonuçlandırdığına dair ezber yapmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…