LGS'ye hiç çalışmayan birisi ne yapabilir?

huserc

Femtopat
Katılım
9 Mart 2024
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1.5 ay kaldı. Denemelerim 330-340, 400'ü zorlayabilir miyim sizce? Herkes kapasitemin geniş olduğunu söylüyor ama bilmiyorum.
 
Doğru çalışırsanız 400'ün üstüne çıkabilirsiniz. Başarılar dilerim.
 
The Walking Dead izleyerek 390 yapmıştım. Zor bir sınav değil.
 
Herkes kapasitemin geniş olduğunu söylüyor ama bilmiyorum.

Çoğu kişiyi batıran kolpa budur, zaten kapasitem var rahat yaparım diye son dakikaya kadar rahat takılttırır insanı. Bu saatten sonra yapacağınız şeyler deneme çözmek, sıfır olduğunuz konuları bir nebze öğrenmek ve yanlışlarınızı öğrenmektir.

The Walking Dead izleyerek 390 yapmıştım. Zor bir sınav değil.

3 ay adamakıllı çalışma + bolca dikkat hatasıyla 430 yaptım. Kasılacak bir mevzusu yok. Zaten belirli bir puanın üstünde değilseniz gideceğiniz lise üç aşağı beş yukarı aynı.
 
Çalışmazsanız hiçbir şey yapamazsınız. Zorlarsanız 450 üstü bile yaparsınız. Ama hocalarınızla beraber belli bir plana göre gerektiğinde değişebilecek bir program hazırlamanız gerekiyor. Her gün branş denemesi çözüp eksiklerinizi görmeniz gerek mesela. Ben şu zamanlarda Matematikten 3 branş denemesi+ 20 soru çözüyordum. Kesinlikle deneme çözmeni öneririm zira inanılmaz etki ediyor. Tabii her denemeyi kontrol edip hatalarını çıkart ve eksik konularına çalış. LGS zor değil. Düzenli olduğun sürece başarırsın.

Unutma, herkes son 2 ay salıyor. O sırada çalışırsan inanılmaz öne geçersin.
 
Ben son 1 ay kala çalışmıştım ve 400 puan yaptım çok da takmadım çünkü istediğim okul OBP ile alıyordu bende OBP ile gittim. Sınav denemelerden daha kolaydı çok kasmanıza gerek yok.
 

Geri
Yukarı