LGS'ye ne kadar çalışılmalı?

Dark Lord Vader

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Evet arkadaşlar soru yukarıdaki gibidir, 7. sınıfım seneye LGS var ve ben de ne kadar çalışmam gerek bilmiyorum. Doğa'dan yüzde 90 burs almıştım. Çok kitap okumama rağmen bazen okuma hatalarım oluyor. Şu ana kadar tüm konuları anladım, anlamadığım konu yok. Günde 1-2 test+ Sebit Vcloud'daki ders videoları+ Tonguç'tan videolar yeter mi?

Evet arkadaşlar soru yukarıdaki gibidir, 7. sınıfım seneye LGS var ve ben de ne kadar çalışmam gerek bilmiyorum. Doğa'dan yüzde 90 burs almıştım. Çok kitap okumama rağmen bazen okuma hatalarım oluyor. Şu ana kadar tüm konuları anladım, anlamadığım konu yok. Günde 1-2 test+ Sebit Vcloud'daki ders videoları+ Tonguç'tan videolar yeter mi?
Çok.

LGS'ye çalışılacak tek konu sayısal alandır bir de 2 3 tane Türkçe dil bilgisi yeterli sözel bölüm herkesin yapabileceği tarzda önemli olan sayısal.

Ben de 7'yim. Size katılıyorum ve yaşadıklarınızı yaşıyorum. LGS tavsiyeleriniz konumu inceleyebilirsiniz. Bol bol yeni nesil soru çözün, denklemler de çok önemli. Türkçeden de sözel mantık ve paragraf üzerine yoğunlaşın, en azından ben öyle yapacağım. Önerilere ben de açığım, saygılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı